Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Remek.
Sok kilometert vele.
Nem baj, 28km-ert hóban is elmegyek
Akkor már hóóó lesz :)
Amúgy gratula!
Köszi!

Remélem sok ezer km-er belemegy majd.
Sok boldogságot hozzá!
Sziasztok!

Megvan az SV1000 motorom, legalábbis le van foglalózva, 2 hét múlva hozom haza. 30km-re találtam rá
3db GIVI doboz, Bi-Xenon(ez valószínű kijön belőle), LSL bukógomba, LSL túrakormány, Martin sportdob(gyári is megvan), hátsó sárvédő.
18e km és nincs kuplung hangja. Full Gas-nál volt szervizelve, meg a Szombathelyi Suzuki-nál.

Gumikat kell cserélni csak, még gyári lánckerék és lánc van fent, de jó még.
Webshop,nagykernek nem kell.
Halandóknak igen.
Újabb adalék: jan. 1-től jövedéki díjas a kenőanyag! Mindegyik! 5 millát kell letenni ha valaki tovább akar értékesíteni viszonteladónak és min. 50m2-es raktár.
Szóval tutibiztos: nagy áremelés lesz.
Első kézből tudom, ahol mindenről számlát adnak, ott nem kell pénztárgép, mint ahogy eddig sem kellett. Én pl webshop vagyok, pénzárgépem eddig sem volt, mindenről számlát adtam. Nekem továbbra sem kell pénztárgép.
A pénztárgép?

Amúgy az LCD még nem.

Sikítok azonnal.
....tényleg, megjött a cucc?...holnap felétek járunk hajnaltájt.
Én meg pénztárgépet venni.
Épp ilyesmit nem akartam....a másik fórumon van ebből elég....
pont téma, a cím azért mindent elmond
Valahol olvastam régebben, hogy pl. ahol nincs normális térerő, a boltosnak napi 1 órára kell elérhető helyre vinnie a gépet,azalatt kiolvassák.
Nem erről szólnak a hírek hanem azonnali kapcsolatról....mondjuk arról is olvastam, hogy ha túlterhelt a rendszer akkor elképzelhető, hogy a pénzárgép ugyan mükszik és kiadja a nyugtát is miközben a nav-nál nem lesz azonnal látható a tétel (az útdíjnál is ez volt az első hónapokban, volt, hogy másnap vette le a pénzt, de ma már azonnal abban a pillanatban), de ez kis idő múlva megoldódik....tehát szerintem Szotyinak van igaza.....így simán lehet azonnal ellenőrizni...
Ezt cseszheti.
Ma volt nulla.Este vittem ki egy sarkot.ez holnap lesz beutve.monnyuk szazhusz.de volt nap hogy bejott negy bor ketto utalassal fizet egy bejon kartyaval egyet meg a tehertaxis hoz vissza.
Utalast nem utok a kartya igen de o csak masnap viszi sajat kocsival a taxis viszi de akkor nincs penz este viszont igen.
Ez meg monnyuk nem kis penz amit ember legyen a talpan aki rendszerre kovetkeztet.
Tudomásom szerint napi 1x fog feltöltődni a log, és majd ők azokból fogják jól kiokoskodni, hogy a kereskedő mikor csal , pl. este üt be sok tételt, vagy gyanúsan változik a forgalom napról-napra. Ez egy élelmiszerboltban talán még mutathat is vmit, de olyan helyen, ahol kevés, de nagyobb értékű eladás van, semmit.

gss: az Égéstérben volt, hogy a magyar nepper lebeszélte a németországival a kocsit, és miután kivonatozott szembesült vele, hogy még az évjárat + a felszereltség se stimmel, nemhogy a fotókon levő állapot. Aztán a paki kereskedő addig flegmázott, míg ki nem hívta a faszi a rendőrt . Akkor már hajlandó volt megtéríteni az útiköltséget.
Én is ezt hallottam....mondjuk egy olyan boltban ahol ritkán visznek el azonnal árut mert rendelésre megy ez nem nagyon játszik, de egy átlag bármilyen boltnál ahol esetleg látszik is, hogy viszik a cuccost a mérete miatt (ruha, kis mű cikk stb.) ott azonnal kiderül......
Bolt elé ledekkolnak egy laptoppal,és figyelik a neten,hogy az éppen fizető vevőnél,hogy jártál el......
Az nem gond, az első beállás után a garázs akkora lesz mint a BTR...
Az kisker is egyben ezért nem értettem mikor mondta a srác, hogy nekik nem kell.
akkor innen üzenem hogy 1:1 cserélem btr-ra, mondjuk nem biztos hogy befér a garázsba
Lehet kedvet kapnak megvenni a motorod.