Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért is unom az eladási hercehurcát.

Beszámíttatom egy nagy lélegzettel egy 1050-be.Így nem leszek szégyenben hogy kis motorom van.
hozza teszem. A650-et igy vettek meg. De akkor mar nagyon akartam a mostanit es kihasznaltak a sebezhetosegemet. Egyebkent a vevo hetente hivott,hogy akkor mi lesz.Ertekeltem a kitartasat es engedtem neki az arbol.
Na ja.Vegye a fáradságot és jöjjön nézni.Oszt majd megverekszünk.
En nem szeretem az ilyet.Lehet velem van a baj.Jojjon elnnezze meg aztan engedek ha ugy van.De ha nem tisztel meg ennyivel akkor en miert engedjek ismeretlenul latatlanba.
Majd ha el akarod adni megtudod.
Idén vettem az SV-met, mivel fix keretet szántam a motorra, már a telefonban rá KELLETT kérdeznem enged-e az eladó 50.000 Ft-ot a hirdetésben szereplő ártól. Ha nem enged, vagy ragaszkodik ahhoz hogy először nézzem meg a motort és utána alkudjunk, akkor nem keltem volna útra érte. Mivel az eladó kellőképp rugalmas volt, így megérte elutaznom 130km-t, megnéztem, és további alku nélkül a telefonban kialkudott áron meg is vettem. Mi ezzel a baj?
vasarloi kulturat akartam irni.
Ne is beszeljunk a latatlannan alkudozasrol. Es azt hiszik mindenaron szabadulni akarsz a geptol. A vadarloi kultura hazankban egyszerre vicces es kurva bosszanto
Ülésből vedd a bontottat semmi gond nincs vele ha nem szakadt.
Most viccelsz hogy az utángyártott jobb vagy tényleg....? Kérdezem, nem láttam még UGY. ülést ha egyáltalán létezik!
Ehhez képest réteg mérővel látszik hogy az egész ujra volt festve.Persze mert egy nő lezúzott és a biztipénzből kijött egy festés.
Majd szinte minden eleme azóta pici karcok és leverődések tarkítják.
Na az allja már egy két helyen felületi rozsdás.Igaz a teljes futómű kicserélve lengőkarostól,teleszkópostól,gömbfejestől de a kormányszervó már néha befigyel.És most van némi cspágyhang szerintem a rég nem hűtő légkondiból.
Ezen felül a küszöb műanyag belső részei karcosak és néhol töredezettek az ülés kiülve és hiányoznak a műanyag burkolatai.
Nem az a szalonállapot de egy gyakorlatilag munkásautónak használt 200e km-es 12 éve géptől ne várjunk friss műanyag és vinil illatot.

Monnyuk az első hahu-s gép egy ugyanilyen 3 ajtós járgány 200e km-el picit jobb kasznival 460-ér kelleti magát.
simán elviszik, csak pár apróságnak kell megfelelnie, úgymint:
szalonállapot, minimális km, minden cserélhető dolog cserélve jó nevű szervizben számlával igazolva, friss műszaki, téli gumi + egyéb extrák ajándékba, mindez szaré-hugyé aminek természetesen a felét elengeded + esetleg beszállsz / Te fizeted az átírást
Előre félek hogy ha tavasszal feldobom a puntot fruttiárban hogy fognak fikázni.
Evidens hogy egy svájci orvos aki nem használja az amúgy karbantartott motorját nem füstöl mint a gyárkémény.
a festékréteg vastagságát mikor mérni kezdik akkor válik ellenszenvessé számomra a vevő. mert én is elmondok a portékáról mindent, a hibáit is, stb, és akkor elkezd fintorogva mikrométereket leolvasni. menjen a JQA.
nemdohányzót megint kihagytad.
Ő már csak tudja.Hisz hozzáértő.

Vicces emberek vannak.Kergetik az idős svájci fogorvos,nem használt ám rendszeresen karbantartott gyári állapotú járgányát.
képzeld, volt ilyen elvetemült valaki azt mondta van 1 2005-ös 20ekm-rel 650e-ért az mindenképpen jobb vétel mert pályaidom is van hozzá
igazából nem hibáztatom őket, hiába tudom hogy jó a motor ha nem úgy néz ki. viszont ha rendbe rakom fényezés meg minden akkor meg nem ennyi lenne az ára akkor az lenne a baj.
Köszi!

Ránéztek?
Hihetetlen vevők vannak! Én árulom a 4-es Golf TDI 4motion-om ami 13 éves, megnézték tegnap több mint 200km-ről jöttek, elmondtam nekik mindent a kocsiról. Kipróbálták, nagyon tetszett nekik. És a végén észrevették, hogy a jobb első sárvédő fényezve volt már, illetve nincs benne könyöklő (gyárilag se volt) 13 éves kocsiról van szó! Ezért nem vették meg
Megvolt az első érdeklődő, nagyon gyorsan elmentek
Innen vettem az adatokat: gearingcommander.com
Nekem egy 650S van és annál stimmelnek értékek amiket a fenti oldalon írnak.
Vagy a szelepek károsodása miatti tömítetlenséget mondod?