hozza teszem. A650-et igy vettek meg. De akkor mar nagyon akartam a mostanit es kihasznaltak a sebezhetosegemet. Egyebkent a vevo hetente hivott,hogy akkor mi lesz.Ertekeltem a kitartasat es engedtem neki az arbol.
En nem szeretem az ilyet.Lehet velem van a baj.Jojjon elnnezze meg aztan engedek ha ugy van.De ha nem tisztel meg ennyivel akkor en miert engedjek ismeretlenul latatlanba.
Idén vettem az SV-met, mivel fix keretet szántam a motorra, már a telefonban rá KELLETT kérdeznem enged-e az eladó 50.000 Ft-ot a hirdetésben szereplő ártól. Ha nem enged, vagy ragaszkodik ahhoz hogy először nézzem meg a motort és utána alkudjunk, akkor nem keltem volna útra érte. Mivel az eladó kellőképp rugalmas volt, így megérte elutaznom 130km-t, megnéztem, és további alku nélkül a telefonban kialkudott áron meg is vettem. Mi ezzel a baj?
Ne is beszeljunk a latatlannan alkudozasrol. Es azt hiszik mindenaron szabadulni akarsz a geptol. A vadarloi kultura hazankban egyszerre vicces es kurva bosszanto
Ehhez képest réteg mérővel látszik hogy az egész ujra volt festve.Persze mert egy nő lezúzott és a biztipénzből kijött egy festés.
Majd szinte minden eleme azóta pici karcok és leverődések tarkítják.
Na az allja már egy két helyen felületi rozsdás.Igaz a teljes futómű kicserélve lengőkarostól,teleszkópostól,gömbfejestől de a kormányszervó már néha befigyel.És most van némi cspágyhang szerintem a rég nem hűtő légkondiból.
Ezen felül a küszöb műanyag belső részei karcosak és néhol töredezettek az ülés kiülve és hiányoznak a műanyag burkolatai.
Nem az a szalonállapot de egy gyakorlatilag munkásautónak használt 200e km-es 12 éve géptől ne várjunk friss műanyag és vinil illatot.
Monnyuk az első hahu-s gép egy ugyanilyen 3 ajtós járgány 200e km-el picit jobb kasznival 460-ér kelleti magát.
simán elviszik, csak pár apróságnak kell megfelelnie, úgymint:
szalonállapot, minimális km, minden cserélhető dolog cserélve jó nevű szervizben számlával igazolva, friss műszaki, téli gumi + egyéb extrák ajándékba, mindez szaré-hugyé aminek természetesen a felét elengeded + esetleg beszállsz / Te fizeted az átírást
a festékréteg vastagságát mikor mérni kezdik akkor válik ellenszenvessé számomra a vevő. mert én is elmondok a portékáról mindent, a hibáit is, stb, és akkor elkezd fintorogva mikrométereket leolvasni. menjen a JQA.
igazából nem hibáztatom őket, hiába tudom hogy jó a motor ha nem úgy néz ki. viszont ha rendbe rakom fényezés meg minden akkor meg nem ennyi lenne az ára akkor az lenne a baj.
Hihetetlen vevők vannak! Én árulom a 4-es Golf TDI 4motion-om ami 13 éves, megnézték tegnap több mint 200km-ről jöttek, elmondtam nekik mindent a kocsiról. Kipróbálták, nagyon tetszett nekik. És a végén észrevették, hogy a jobb első sárvédő fényezve volt már, illetve nincs benne könyöklő (gyárilag se volt) 13 éves kocsiról van szó! Ezért nem vették meg
Beszámíttatom egy nagy lélegzettel egy 1050-be.Így nem leszek szégyenben hogy kis motorom van.