Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kellett ez, most fél évig a tek is olvasni fogja a topicot hivatalból
nálunk meg hívhatod a betyársereget (vagymit) :-)
...csak a németeknél hivhatsz rá rendört,és van is értelme
(totalcaron volt,de nem találom,lehet hogy az égéstér poadcast-ban volt)
Tényleg vicc hogy mi megy itt,minden téren Máshol meg simán tudják a kereket gurítani,a szögletest meg vinni.
és ha nincs blokkod, Neked, mint vevőnek, párszáz euró máris ottmarad... tehát ott nemcsak a fagyist fingatják meg... pont a fagyissal példálóztak nekünk is. :-)
Elég laza olaszok is adtak a fagyiról blokkot.
Szal szerintem azért van ott NAV vagymiaff....m van felügyelet.
Ez se hiszem hogy magyar bozótharc lenne hogy napra-órára pontosan tudni akarják benn mennyi az annyi.

Csak há a megvalósítás magyaros.Hipp-hopp szar a rendszer de erőltetjük.Még ha szar és drága akkoris.

Csak ha bottal se megyek a kassza közelébe akkor azt hogyaf....ba látja a nav?Na ezt mondja el nekem.

Kézi van de kell a gép.
Nagykernél nem kell.
az egyik számla a másik nyugta...

Zoli,

neked nem jó egy számlázó program és egy kézi nyugta tömb?
itt is...
Ebbe kár belemenni mert sűrű anyázás lenne a vége.
más országokban meg fogsz egy A4-est, ráírod milyen munkát végeztél, mit csináltál, mennyiért, aláírod és odaadod, ez a számla. EU-s országról beszélek. Konkrét tapasztalat: Észak-írország, Spanyolo. Írtunk egy papírt, szia. Pár napon belül utaltak.
Neked is kell ez? Azt hittem, hogy nem kötelező a pénztárgép mindenhol. Pl. valamiért az unixnál sem kell.
Újabb fasza hír.
Péntárgép csere online-ra.
OK de minek?
Mert csak.Követeljük.Mindezt 2-3 hónap alatt.
Grrrrrrrr.120-150e forint de Ok támogatnak.Legyen.
Na akkor milyet.Hmm legyen akkor Samsung (ez van most is) NR-270.
Rendel,befizet,visszaigazol,vár.Tudom hosszú lesz de időre ideér.
Na ja.Határidő vége és puff engedély visszavon.
nézés mint a béka a vödörben hogy miaffffff......ssssssssszzzzzzz? ? ? ? ?
Nade a morci hogy büti ezerrel,bukta támogatás vissza,bukta előleg.Labdázás kereskedő NAV ker mérésügy közt.
És nav kiemelt ellenőrzéssel fenyeget a vásárlót.

Kereskedőt nem lehet elérni.

Grrrrrrrrrrrrr.
fel is töltök 1 terméket :)
nekem elég a vaterával megküzdeni.
leírom termékleírásba, h átvétel személyesen, és csak az licitáljon, aki értejön, postán nem adom fel.
beikszelem, h átvétel módja személyes.
erre leüti és kérdi h feladom-e.
mondom b+ oda volt írva!
igen, de ő visszanézte a régi termékeimet (amikor még balfék voltam és szarakodtam a postán), és feladtam postán.
jó, nincs üzlet, adjunk semlegest.
(szivem szerint kurvanagy negatívot adtam volna, de kismama stb).
erre szövegesen odarja, hogy én azért nem adtam el a terméket, mert magam fogom használni.
persze, ezt az ő lelkiismerete megnyugtatására írtam privát emailben, erre még ellenem fordítja.
a JQA mindnek, email mögül akkora arcuk van ezeknek a simliseknek.
ezért maradnék én a hagyományos "brick&mortar" boltoknál, nade a másik mondásom szerint "Mo-n semmit sem lehet kapni". A feleségem mondásával kiegészítve: "csak a Bécsiút másik végén".
hígul az állomány ott is.
a német autókereskedő is arab vagy paki, vagy ha árjanémet, akkor nem ő a tulaj, hanem egy arab vagy paki :o)
Nem az a gond hogy ő kifizeti az árut majd a nyakán marad mert te nem veszed át tőle. Hanem hogyha megrendeli és kifizeti az árut, de az nem jön meg és nem fizetik neki vissza az árát, akkor te sem fogsz érte fizetni, szóval ő vesztett. Ha előre elutalod neki a pénzt, és szintén nem érkezik meg az áru és nem küldik vissza az árát akkor pedig te fogsz neki reklamálni, merthogy biztos átvert. Ne vedd magadra, nem azért írtam. Én is rengeteget rendelek ebayről, de másnak sosem rendelek nagyobb értékű cuccot. Kerestek már meg, hogy ők 10-30ezer Ft értékben akarnak telefont/táblát venni, amiből rengeteg jó is van, de mondtam nekik a feltételeket, és azt már nem tudták elfogadni.
ok köszi szépen! :D
StriciKanegér [53488] november 9. 22:31 HSz.
Ebben ő a te embered.

ZX6/6r topik

"
EBAY-EBAY-EBAY-EBAY
Plexik,fék és kuplungkarok, integrált indexes hátsólámpák a létező "majdnem" összes motortípushoz!
Ezen kívül ha bármi kérdés merülne fel eBay rendeléssel kapcsolatban bizalommal fordulj hozzám!
Innen a fórumról sok embernek is rendeltem már és mindenki maximálisan elégedett volt.
Nem a fórumtársak lehúzása a célom! - hanem az eBayen a pozitív visszajelzések "gyűjtése".

Sokan kérdezik e-mailben ,hogy nekem ebből mi a hasznom. Havi szinten több száz dollár értékben rendelek nem csak motoralkatrészeket hanem minden más dolgot is több száz pozitív eddigi visszajelzéssel. Erre pedig azért van szükség mert már az ebayen is sok ázsiai vagy európai eladó elhatárolódik a magyar vevőktől/eladóktól mert nagyon sok esetben szívnak velük. Így a több száz pozitív visszajelzésem ellenére is elküldik kis hazánkba a rendelt dolgot mert látják ,hogy egy megbízható vásárlóval van dolguk."
nekem az a lényeg hogy amit kinéztem és meg szeretnék venni akkor elutalom előre a pénzt hogy ne érje kár a rendelésért! de én ehhez sík vagyok :D
Elmaggyxarázom mit kell tenni de megvenni nem tudom helyetted az alábbi dolgok miatt.
Ha engem húznak be az egy dolog de ha miattam téged is azt nem vállalom.
Szal a másik lehetőség hogy van ez a Stricikanegér srác a zx6-os topikban ő megoldja neked ha kell.

Amúgy láncot/fékbetétet néztem de itthon szerintem lényegesen olcsóbb mint kinről elég tetemes postával megkapni.
Most ott vagyok hogy mind 100% vagy 99%-os de az egyik ez volt aki palimadárnak néz.
Volt egy másik aki megírta egy fejidomra hogy 20 font a posta 32 ért megnyertem és pár nap mulva írt hogy bocsi mégse 20 hanem 36 a posta így adjak még 16 fontot.
Tankot vettem 30 font postáért.

A jobbik eset egy kuplungkar ami 4 fontos levélként sose ért ider.Ő is visszautalta a pénzt.
Ő korrekt volt.