Kezdjük a fogyasztás mérést ott, hogy kinek mennyit csal az órája... Kicsinél ugye első gumi, nagynál áttétel vagy hátsó gumi módosítás és máris hipp-hopp +10%...
A régi 650-es SV/DL 5l körül jár el, az újabb 4,5 körül. Ezresnél vannak extrém esetek, de nagy átlagban 6,5-7l. Kisbandit 4,5-5l, nagybandit 5-6l.
Persze én is mentem az SV-vel 3,8-at,d e nem ez a jellemző.
Extrém eset midig van,d e átlagot kell nézni.
Nekem nem volt egy darab érdeklődőm sem. Csütörtökön hivtak hogy jönnének megnézni, de másikat is néznek. Aztán amit néztek Cagiva raptort azt elvitték. Az enyémet kipróbálta és mondta hogy viszik. 20e-et engedtem, viszont a dobozt és doboztartót nem adtam.
Szóval elég hirtelen vitték.
188-an nézték eddig, de csak most raktam fel a képeket, hívni még senki nem hívott. igazából nem is tudom hogy mit tudnék venni helyette ennyi pénzből, úgyhogy az sem baj ha egyelőre marad.
A 6,5 az már tök hihető a számomra.
Én csak pillázok amikor XJ 900S tulajok írogatják hogy az ő szarjuk 4,5 meg 5 litereket fogyaszt enyém meg 6 alatt az elhozatalt leszámítva csak néhány alkalommal fogyasztott, akkor is csak 2-3 decivel, de az inkább volt őrület mint motorozás
Egyébként minden motort 5 litert fogyaszt, csak amíg egyik 120 kilométeren addig a másik 70-en
6-6,5 normál használat mellett. De ezen se sport dob se tiltás kiiktató se semmi.Tök gyári a motor. 130kmh átlag sebességgel. Nem vitatkozom és nem is csapom be magam kamu önámító álom fogyasztással. Az enyém ennyit eszik és kész.
Horvátországot megjártuk 2 személlyel oldaltáska fullra rakva + tank táska fullra rakva 6,5l-es átlaggal.
6 liter az nekem karcsúnak tűnik. Itt is csak 12 felhasználónak sikerült 6 lityó alatt maradni. Jobb szerintem 7-tel vagy 7+szal kalkulálni.
Mondjuk az is igaz hogy aki 5 vagy az alatti fogyasztást szeretne annak felesleges egy 60 lovasnál nagyobb motorra beruházni.. mert minek? [O03 (eltekintve egy-két éhezőművész modelltől)
Ha szeretted a 650 karakterét akkor az 1000-é is tetszeni fog. Nyers ,erős igazi férfias motor. Sportosabb a futóműve mint a bandit-nak. A fogyasztása a banditnak biztosan jobb mivel 4 hengeres de motorozásról van szó...tehát pár deci difi nem számít.
Mivel az utolsó szériás 1000 (2007) semmivel se másabb mint a 2003-as nem sok értelme van fiatalabbra áldozni,hacsak nem akarsz nepperkedni vele.
Vegyél egy jó állapotú idősebb gépet. Százezrekkel olcsóbb mint egy 2007-es , és műszakilag ugyanaz mint a régi.
ez az én véleményem amit senki sem kérdezett.
Hagyjuk az fjr-t meg az ilyen nagy bálna gépeket. Nekem nem érne annyit mint amennyivel többe kerül meg amennyivel több adót kell fizetni utána.Hacsak nem utazol le vele havonta több ezer km-es túrákat.
A régi 650-es SV/DL 5l körül jár el, az újabb 4,5 körül. Ezresnél vannak extrém esetek, de nagy átlagban 6,5-7l. Kisbandit 4,5-5l, nagybandit 5-6l.
Persze én is mentem az SV-vel 3,8-at,d e nem ez a jellemző.
Extrém eset midig van,d e átlagot kell nézni.
Szóval elég hirtelen vitték.
Volt már érdeklődő?
Nézed a megtekintéseket?
a legkevesebb 5,2L a legtöbb is 6L alatt volt.
töltöttem fel pár képet amúgy.
Én csak pillázok amikor XJ 900S tulajok írogatják hogy az ő szarjuk 4,5 meg 5 litereket fogyaszt enyém meg 6 alatt az elhozatalt leszámítva csak néhány alkalommal fogyasztott, akkor is csak 2-3 decivel, de az inkább volt őrület mint motorozás
Egyébként minden motort 5 litert fogyaszt, csak amíg egyik 120 kilométeren addig a másik 70-en
Horvátországot megjártuk 2 személlyel oldaltáska fullra rakva + tank táska fullra rakva 6,5l-es átlaggal.
Mondjuk az is igaz hogy aki 5 vagy az alatti fogyasztást szeretne annak felesleges egy 60 lovasnál nagyobb motorra beruházni.. mert minek? [O03 (eltekintve egy-két éhezőművész modelltől)
Amúgymeg azt vedd ami tetszik.
UFF én beszéltem.
Mivel az utolsó szériás 1000 (2007) semmivel se másabb mint a 2003-as nem sok értelme van fiatalabbra áldozni,hacsak nem akarsz nepperkedni vele.
Vegyél egy jó állapotú idősebb gépet. Százezrekkel olcsóbb mint egy 2007-es , és műszakilag ugyanaz mint a régi.
ez az én véleményem amit senki sem kérdezett.
Hagyjuk az fjr-t meg az ilyen nagy bálna gépeket. Nekem nem érne annyit mint amennyivel többe kerül meg amennyivel több adót kell fizetni utána.Hacsak nem utazol le vele havonta több ezer km-es túrákat.
Jóhogynemmá Harley-t ajánlotok Bandit kontra SV-re :D