Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja nincs kulonosebb gond vele csak kicsit kint fog, de nem csuszik vagy ilyesmi. Ja a kosar zorog de melyiken nem.
kép lemaratt
Eladó
Leo Vince X3
Leo Vince SBK
Frissen polírozva, szép állapotban, kivehető hangtompítóval és E betűvel. SBK-hoz SV650 összekötőt is tudok adni.
Kipufogó beszámítás beszámítás lehetséges.
Érdeklődni telefonon vagy emailben:
mdaniel9112@gmail.com
Kétoldali ragasztóval vissza lehetne tenni,de én sem hiszem,hogy kínlódnék vele.
üdv
olyan kérdésem lenne hogy a kis sv-nek hidegen beinditva csak az egyik hengere kezd el melegedni (kézzel érintve már igencsak meleg mig a másik henger csak langyos) és csak a termosztát nyitása után lesz kézre egyformán meleg mindkettő. Ez nálatok is igyvan?
A ket dob?
Kuplung megoldódott? Eszembe jutott, hogy azon anno egyszer már cseréltem karmantyút, ezután már érdemes lenne venni másik munkahengert, kb 20 rugó lehet.
Mi ert ide?
Jajohogy......odaert?
Filleres dolog. En nem szorakoznek vele.
Dobd ki vegyel ujat.
Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy nagy nehezen, de átesett a motor a színváltáson.... ugye le kellett szednem a tankpadot is, amit most szeretnék majd rá visszarakni.... mivel volna érdemes "bekenni" hogy megint olyan szépen ráragadjon a tankra, mint elsőnek ? előre is köszi szépen :)

Az nem is kért egy pöszmötnyi honda akksiból.
Zoli a motorod kinyírta az akksimat Menteni kellett a hondát szegénykém itthon is nehezen indult elmentem tankolni és annyi volt 2006 11 heti akksi azt hiszem kiszolgálta az árát
Zoltán! Hála Neked az 1000-es SV féknyerge már a DL-en van
köszi a tanácsot:)
és az jó a karbis svre?
Egy defektes, lerobbant, csuklós Ikaruszra hasonlít a DL? Van ám fantáziád
Nekem ez ugrik be róla.
Hazudjak?
Zoli! Tetszik?