Én meg olyan fakezű vagyok hogy semmit nem veszek észre.
Vált oszt kész.
Viszont míg 10e-ért veszem a 4 literest ugyanúgy mint a repsolt meg mást mé ne legyen motul?
Hali. Nekem k4-es sv 1000 volt 3 évig. Próbáltam castrolt-repsolt-motult és a motul 5100 10w-40 olajjal volt a leglágyabb a váltóm és csendes volt a blokk.
sziasztok ismét tanácsot szeretnék kérni!:)
2005-ös sv 1000-em van és körbeszaglásztam ilyen olajat tegyek bele,nos a motul-ban egyeztek a vélemények de a viszkozitásban már annál kevésbé montak 15-40 és 20-50 es viszkozitásút montak de én inkább olyanra hallgatnék aki használja is:)
a motorban 40000km van!
kérlek segítsetek!
Sziasztok 2000 es èvjáratù 650-eshez kellene fesz szabályzo. Van valakinek elfekvõben
egy jol mûködõ darab? Vagy esetleg megbízhatò bontós elèrhetõsègèt meg tudnátok adni?
Tegnap Tatabányáról hazafele azt gondolta a kipufogó rögzítőbilincse; Basszameg én ezt nem csinálom, inkább eltörök. És eltört. barátom vágott be elém, és szólt hogy lóg valami hátul. Az alatta lévő gumiszalag volt az, az egyik oldalt még alátámasztott a bilincsnek és azért nemtudott leesni. Kapott alulra egy drótot, hogy legalább ne hagyjam el hazafele. Szóval a mai gurulás sajnos kilőve
Zoli Te nagy tuning mester vagy. A DL-re milyen nyerget lehet ami jobb mint a gyári. Azt hiszem SV650 nyergek vannak rajta gyárilag (sajna az 1000-esen is)
Vált oszt kész.
Viszont míg 10e-ért veszem a 4 literest ugyanúgy mint a repsolt meg mást mé ne legyen motul?