Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg olyan fakezű vagyok hogy semmit nem veszek észre.
Vált oszt kész.
Viszont míg 10e-ért veszem a 4 literest ugyanúgy mint a repsolt meg mást mé ne legyen motul?
Örök téma! Nekem spec. most Motul 5100 van benne a Castrol racsing jobban tetszett. Nekem a Motul 5100-tól csattog a váltóm! Ki érti ezt?
Oszt ez mé?
Hogy az olajpumpának nehezebb legyen keresztülnyomni a járatokon?
Rakjál egy kicsit vastagabbat a Motul-ból 15W-50.
A hátsó hengernek jobbat tesz mivel kisebb hűtés éri
Hali. Nekem k4-es sv 1000 volt 3 évig. Próbáltam castrolt-repsolt-motult és a motul 5100 10w-40 olajjal volt a leglágyabb a váltóm és csendes volt a blokk.
10W-40 5100-as...
sziasztok ismét tanácsot szeretnék kérni!:)
2005-ös sv 1000-em van és körbeszaglásztam ilyen olajat tegyek bele,nos a motul-ban egyeztek a vélemények de a viszkozitásban már annál kevésbé montak 15-40 és 20-50 es viszkozitásút montak de én inkább olyanra hallgatnék aki használja is:)
a motorban 40000km van!
kérlek segítsetek!
Köszi szépen már utána néztem küldtem emailt majd kiderül :)
A kelle.hu-n vagy a solvart kft-nel vattauj univerzalist vehetsz garival annyiert mint a bontott vagy meg olcsobban.Es jobbak mint a gyari.
Sziasztok 2000 es èvjáratù 650-eshez kellene fesz szabályzo. Van valakinek elfekvõben
egy jol mûködõ darab? Vagy esetleg megbízhatò bontós elèrhetõsègèt meg tudnátok adni?
FI-t írja csak ki. De újraindítom és eltűnik. Para így használni vagy nagy baja nem lehet?
Rosszul írtam, ha épp fennáll a hiba akkor a hibakódot könnyen ki lehet olvasni.....
FI-t szokta kiírni de ujraindítással eltűnik. Másnak is van vagy volt már ilyen?
Amikor épp kiírja akkor ingyé kiolvasom Neked, de magad is meg tudod nézni.
Ha oldaltámaszon van FI. Meg néha álló helyzetben is. Újraindításnál eltűnik többnyire. Para? Suzuki szervízben mennyiért olvassák le a hibakódot?
Látom.
Jó volt.
Tegnap Tatabányáról hazafele azt gondolta a kipufogó rögzítőbilincse; Basszameg én ezt nem csinálom, inkább eltörök. És eltört. barátom vágott be elém, és szólt hogy lóg valami hátul. Az alatta lévő gumiszalag volt az, az egyik oldalt még alátámasztott a bilincsnek és azért nemtudott leesni. Kapott alulra egy drótot, hogy legalább ne hagyjam el hazafele. Szóval a mai gurulás sajnos kilőve
A holnapi túrára már gyűlünk, aki akar jöjjön, a GS500 topicból vannak még jelentkezők, nagy rohanás nem lesz: túra
sv 1000 tiltás kiiktató. 10 forint.
Bandit 1250,gsxr600-750-1000 00-03-ig,sv1000,gsr600.
Nissin CBR 600 F4 - F4i All Model Years, 2000 - 2001 CBR 929, 2002 - 2003 CBR 954, 2003 - 2004 CBR 600RR or Honda RC-52 2001 SP2
Mind adapterrel vagy komplett teló cserével megoldható.

Nissin adapter.
Dl 1000 adapter.
Zoli Te nagy tuning mester vagy. A DL-re milyen nyerget lehet ami jobb mint a gyári. Azt hiszem SV650 nyergek vannak rajta gyárilag (sajna az 1000-esen is)
Na az Neked tényleg rövid lesz.
Ha valaki tud jöjjön vasárnap egy rövidet gurulni. : link
Rendben,köszönöm!