Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Po-síkság jobb lenne?
molyolás

le kéne költözni a hegyről...annyira kevés a motorozásra alkalmas idő, h az botrány...
Van már kiválasztott vagy molyolsz?
pihen a szekrényben és várja az új motort.

lent elég lett volna a rövidgatya+póló = olaszos stílusban. De fent a hegyen a síkabát+pulcsi+aláöltöző kombó is csak túlélésre volt elég.
Remélem rókásban nyomtad a kört.
azzal hát :))

ótópálya csak hazafelé volt egy darabon mert ment le a nap és a hegyekben az halálosan sz*r (10C alá esik ha nincs nap) és ha jön az eső akkor duplán.

autópáyán amúgy bírja a 90et, ha lejtős akkor a 100-at, sokszor vannak 80as korlátozások meg 100-ok, nem vészes. Otthon meg sem próbálnék felmenni mondjuk az M7-re ilyen tempóval mert a román lenne az első amelyik eltapos :D

robesz ide vagy oda, enyhítette a rendes motor hiányát és csak 4.1-et evett.Többet vártam a hegyek miatt.
Robogóval?
Tempó halálos,lakóhely autópálya satöbbi?
Azzal a kis gyösszel voltál? Nem semmi
jaja, bár én is csak most voltam először az 5ből 4-en
Szép vidék!
Hali!

Van vmilyen terv, túra augusztus közepére?
Első hosszabb túrám lenne, de nagyon mennék.
Nem tudom hova valósi vagy, de ide nyugodtan viheted.
Felnijavítás
Hilfe!
Az erdélyi túrán fogtam egy méretes kátyút. Csak itthon vettem észre, hogy az első könnyűfém felnit kissé megviselte. Javítani szabad (görgőzés), vagy valami hasonló? Lehet, hogy a guminak is annyi? Mi a vélemény?
Bohinj-i Tó a Vogel Sícentrumból fotózva 1500m magasan. Valmint A Bled-i Tó csónakkal a vizén. Savica vízesés, kristálytiszta víz mindenhol, szép hegyek, jó levegő.
Én 2 hete jártam végig Szlovéniát egy hét alatt. Gyönyörű szép helyek vannak. Bátran ajánlom Mindenkinek !

már gondoltam rá, hogy robogón kipróbálom, de szerintem nem bírná
Kutya jobb.

Elfér nagy is.
Van, de az nem fér fel a motorra
(képeim között láthatod )
A társaságot több motoros személyében képzeltem.
Tartsál kutyát.
najah

ha megyek, akkor feldobok egy sátrat is, aztán valahol beiktatok egy pihenőt. na persze nem egyedül... társasági lény vagyok
Legutóbb 700 volt és utána loholhattam sanyi után sibenikbe.
Majd haza még 700.

Nem volt gond másnap motorral.
Van ám élmény!
Élmény lenne pedig oda-vissza az autópályán elszórni 70-ezer forintot meg egy szett gumit úgy hogy közben csak a szalagkorlát van látványosságnak

Jah, mondta, hogy 1000km az út, az megvan egy nap alatt simán.
Hát mondom, necces, mert eddig 600 körül mentem, de utána egy hétig nem akartam motorra ülni
Erre mondta, hogy az utolsó 100km biztos izgalmas, mert az jó kanyargós. Na, mondom, biztos élvezném ha már előtte 10 órát ültem a motoron