Ez tavaly megvolt, mert Zadar-ba mentünk. Idén Porec a cél, Isztriai félszigeten van fent, elég nagy kerülő lenne
Amúgy igen jó volt tavaly, a tengerparton kanyarogni( haverom itt kapott szeget a hátsó gumiba, de kibírta)
Motorral megyünk. De nem akarunk sokidőt tölteni a tengerparton kívül. Autópályán megyünk Bled-ig, Szlovénián keresztül.
Bled-nél körülnézünk, Bohinji tó is tervben van, és onnét lesz nem autópályás rész. Horvátországban pedig megintcsak főúton megyünk,végig a tengerparton.
Szlovén autópálya matricát hol lehet venni? Lenti-n a Mol kúton, vagy Rédicsen? Fel kell ragasztani valahova?
Köszi!
Foglalni horvátban még sose foglaltam.................annyi a hely hogy nincs értelme.
Osztrákban bookingon már tettem ilyet de akkor se kellett fizetni.
Szerintem szinte sehol nem ugranak a rendörök ha nem adunk rá okot.
Tavaly kárpátalján kollektiv gyorshajtottunk (kb 60 helyett 110) ukrán rendörök az uj camryval pillanatok alatt utánunk jöttek.Óra alkudozás,telefonos tolmács,eredeti összeg töredéke.(kb 3000ft/motor)
Osztrákok egyszer sem állitottak meg,pedig volt sportdob is.Gyanitom arra ugrottak volna ha állatkodunk,és nincs trafi fénykép.
Olasz kb 4éve viszont pisztoly trafival a banda elsö motorosát(Fr) ugy lehuzta a lakotterület végénél hogy ihaj.
Tavaly bosnyák a határ után ugrott a benemkapcsolt világitásra.
Juróm nem volt,(asszem 50-et kért volna) csak egy kis kunám (4-5eFt)
Szlovákiában is csak akkor volt gond ha pl balratilosnál fordultunk balra.
Lengyelenknél csak a sör miatt fizettünk.(Sétáltunk sörrel a kézben a folyóparton,6000ft-ért megtudtuk hogy ez tilos.)
Egyébként onnan jött az ötlet, hogy barátnőmék görögben nyaralnak most, aztán mondta a faterja, hogy miért nem megyek ki motorral utánuk? és így eljátszottam a gondolattal..
Vastag pénztárca sose árt, de dél, délkelet az kb fele-kétharmad pénzből megvan nyugathoz képest. Sátrazva az "útszélén" diszkontban vásárolva meg akár benzinár+15%-ból is kihozható.
menj északnak! :-)
A tátra szlovák oldalon király, a lengyelek pedig jó fejek, krakkó szuper, a zakopaneból krakkóba vezető gyorsforgalminak a krakkóhoz közellebbi részét az utóbbi években bővítették és jó dön(tö)getős tempójú.
Ez igen...
Egyébként nem tervezek külföldre menni mostanság, csak úgy érdeklődtem
Azért ezek nem túl jó kilátások... Ha nyugatnak megy az ember, akkor patika állapotú motor kell, ha meg délnek, vagy keletnek akkor meg vastag pénztárca... Valóban ez 2013?
Mára ennyi.
Köszi!
Megunhatatlan.
Amúgy nekem ha jól jön ki a lépés a legallja a cél.
Amúgy igen jó volt tavaly, a tengerparton kanyarogni( haverom itt kapott szeget a hátsó gumiba, de kibírta)
az amin mindíg megyünk ha úgy hozza a sors.
link
Autópálya matricáról tudsz valamit?
De sebaj majd mész még arra.
Mondjuk most egyenlőre a rávaló összeg konvergál a -40000 körülire de majd csak lesz valahogy.
Bled-nél körülnézünk, Bohinji tó is tervben van, és onnét lesz nem autópályás rész. Horvátországban pedig megintcsak főúton megyünk,végig a tengerparton.
Szlovén autópálya matricát hol lehet venni? Lenti-n a Mol kúton, vagy Rédicsen? Fel kell ragasztani valahova?
Köszi!
Osztrákban bookingon már tettem ilyet de akkor se kellett fizetni.
Motorozni is akarsz vagy pancsizni csak?
Tavaly kárpátalján kollektiv gyorshajtottunk (kb 60 helyett 110) ukrán rendörök az uj camryval pillanatok alatt utánunk jöttek.Óra alkudozás,telefonos tolmács,eredeti összeg töredéke.(kb 3000ft/motor)
Osztrákok egyszer sem állitottak meg,pedig volt sportdob is.Gyanitom arra ugrottak volna ha állatkodunk,és nincs trafi fénykép.
Olasz kb 4éve viszont pisztoly trafival a banda elsö motorosát(Fr) ugy lehuzta a lakotterület végénél hogy ihaj.
Tavaly bosnyák a határ után ugrott a benemkapcsolt világitásra.
Juróm nem volt,(asszem 50-et kért volna) csak egy kis kunám (4-5eFt)
Szlovákiában is csak akkor volt gond ha pl balratilosnál fordultunk balra.
Lengyelenknél csak a sör miatt fizettünk.(Sétáltunk sörrel a kézben a folyóparton,6000ft-ért megtudtuk hogy ez tilos.)
Tudja esetleg valaki hogy magyarországon hol lehet kapni ilyen olajszűrő hűtőt? vagy hasonlót
http://www.ebay.com/itm/200856...
hzolee majd talán egyszer eljutok arra :)
Egyébként onnan jött az ötlet, hogy barátnőmék görögben nyaralnak most, aztán mondta a faterja, hogy miért nem megyek ki motorral utánuk? és így eljátszottam a gondolattal..
A tátra szlovák oldalon király, a lengyelek pedig jó fejek, krakkó szuper, a zakopaneból krakkóba vezető gyorsforgalminak a krakkóhoz közellebbi részét az utóbbi években bővítették és jó dön(tö)getős tempójú.
Egyébként nem tervezek külföldre menni mostanság, csak úgy érdeklődtem
Azért ezek nem túl jó kilátások... Ha nyugatnak megy az ember, akkor patika állapotú motor kell, ha meg délnek, vagy keletnek akkor meg vastag pénztárca... Valóban ez 2013?