Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy kötelező volt, loboncosan mégsem ülhet egy ilyen gépre....
Ennyire?
Még nekem is több van.
Nyári séró
Mi lett a hajával?
link hátha müxik
Hááát azt nem mindenki nézi...
Nyilvános?
faszbukon már van kép
Azé valami celebes-pózolós kép jól jönne.
Követelem hogy keress egy mekdöncit.
13 után egy kelenhegyi ut TT-t csinálok egy franciaágyyal.
Szerintem 3 előtt nem végzek a nyeremény pezsgővel.
hétfőn vissza kell vinni, ezt a 2 napot csak kibírom valahogy
amúgy is holnap este valahol zalában leszünk, ha valakit érdekel lehet csatlakozni külsősöknek is. holnap 10-kor indulunk.
Őőőőőőő...............holnap estére áthozod a tmaxot meg a két csutkát és ráhegesztem.
csak nem 50-es lett, hanem egy TMAX 530
eddig igencsak tetszik, csak az a fránya egyenes üléspozíció, a csutkakormány nekem kényelmesebb
Gomba?
Más a menetemelkedés.Nem sima mertikus.
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki hogy mekkora csavar kell a vázba oda, ahova a 8as mutat? Nem a keresztbe menő csavar hanem ami oldalról megy bele a vázba. Mert nem találom a neten csak a kódszáma van ott, de az alapján csak a suzuki csomagolású terméket találom meg, de méretekről semmit.
Köszi

http://www.cmsnl.com/suzuki-sv...
akkor nem csak az enyém nyekereg? b+++++++ :-)
Te amúgyis furán nézel ki ezekben.
picsába, akkor mehetek fodrászhoz, kozmetikushoz sminkeltetni
jól fogok kinézni bőrruhában bokamerevítős nyekergős sportcsizmában félig lekopott térdkoptatókkal egy 50-es robin
Az igen.Cikk is lesz belole igy celeb leszel.Remelem csak otvenessel mehetsz.
úgy néz ki
Bevalasztottak?
mit fogok csinálni hétvégén?
Én mennék bárhogy ha ilyen közel van.
lent lakni nem azt jelenti, h távol ;)

szóval, hegy lába körül lehetőleg déli lejtőn (északin mocsok sok az eső általában) de attól függ mi az uralkodó szélirány...Csak a GS1200 tulajok szeretnek esőben motorozni órákat (legalábbis csak szinte ezt a típust látom szakadó esőben is menni)

amúgy jó a hegy, ha szép az idő. Felugrani egy karikára és amúgy meg éljen a civilizáció :D ott az idő is jobb.
Debrecenből macerás odavinni. De azért köszönöm!