Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szlovák egynapos szerdán, valaki? :)

ha időben sikerül indulni, esetleg zakopaneig megpróbálok eljutni...
Sziasztok!
Hol érdemes szállást foglalni Horvátországba? A booking.com-on kívül esetleg?
Köszönöm!
Van, ami gyárilag úgy jött ki azt hajthatod a2vel, "házilag" fojtani viszont nem lehet
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek van olyan SV650-es ami papíron 35 kW-al szerepel, esetleg tudtok olyan szerelőt, aki foglalkozik teljesítmény csökkentéssel, hogy lehessen hajtani A2-vel?
Köszi!
Most egy rövid motorozás? ....kéne mennem Ócsára és akkor motorral mennék és onnan valahová.
Lejjebb Atix...Neki szerintem akad ilyesmi.
Sziasztok ma sikeresen elhagytam az utas ülést az ezredesről. Kérlek akinek van eladásra, vagy tud bontót kérem jelezze. Jah meg annyi hogy a 650 é is stimmelhet? Nehogy "mellényúljak" vele ha csak az van. Üdv Józsi
Nem az enyém a ház.
Add el.
Mindkettőből kimaradok.
Mint nyáron mostanában mindíg.
Franc a házba.
+ Breznó
Szerdán tervezek egy szlovák túrát Balassagyarmat - Hrinova - Liptovski Hradok, és valamerre vissza. Ha van kedve valakinek. Zuglóból indulok (bosnyáktér, csömöri úti Agip kút, vagypersze M3 kifelé Shell, 2-es elkerülő Shell, stb).
Egy ilyen túrára hívott az egyik barátom .
pont kitalálta , egy általam is elég régen tervezett túra útvonalát.
erre most sajnos a meló miatt nem tudok elmenni
de jövőre remélem az itteni csapatból lenne társam ....

https://maps.google.hu/maps?sa...
Affrancba...............mind megvan...............nincs életcélom.
Bármi alkatrész kell hozzá keress bátran.... 70/6321-829
ez lesz az új etalon a 100kg+100LE+flex+kompresszor+180-as gumi mellé :-)
Áh.
Kombinálva van a nagy mennyiségű gyakorlati tudás a nulla elméletivel fűszerezve egy "mindenki hülye csak én tudom a legjobbat" mentalitással és tényleges hsz-be való tárgyi tudás hiányával.
Tényleg mulatságos.

Viszont arrafelé én nem viszem a szar,semmirenemjó műanyagmotoromat szervízelni az fix.
Köszönjük !
Jó a bandit topik.Tiszta szappan opera
Tashner a fő gonosz.(a topik dzsoki júingja)
Gratulálok,mindkettőhöz!
Annyira nem.
3 perc uhh.......áhhh......jujjj......szzzzssssszzzzz-.......be került feltápászkodnom.

Vén szar vok de legalább kiderült izomhúzódás nem inhüvelygyuszi.

Így új pólokat még vehetek de bőrruhát már nem kéne.
Végre egy szép jubileum
Nem, kulccsal állítom le.

Közben nézegettem még más oldalakon is, hátha találkoztak ilyen problémával és ezt találtam:

http://www.svrider.com/forum/s...

jelzem működik :D