Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Működik
Le volt tiltva a fórumozás eddig.
Nem akarlak elkeseríteni de a többibe is ennyi van csak a km óra mutat mást
13-14 éves motoroknál még akkoris ha egy-két évet nem használták min 40 ezer van 73-nál még van esély arra, hogy nem volt tekergetve az óra, de természetesen Zolinak igaza van, állapot alapján válassz. Na meg dobj be egylinket, hogy a hozzáértők is szemügyre vehessék, ez alatt persze nem magamra gondolok, hanem a többiekre :)
Kedden megjött a trafó ahogy igertek. Beraktam, pöcc röff minden. Köszi Sanyi megegyszer a segitseget.
Ha melegen jó akkor nem tudsz vele mit csinálni.
Melegen jó.
Alul állítottam egyébként. A bovdent is meg ott lejjebb is egy csavarral :) nem tudom a nevét
Pár hozzászólással ezelőtt belinkeltem a motorom. Azon láthatod.
ez nagyon jó ezer köszönet
Melegen jól működik?
Alul a durva állítón állíts.A karnál szart se ér.
Lehet tenni valamit ellene? Másik olaj megoldaná?
Sziasztok!

Bocsi hogy offolok de sürgősen kéne egy gumiszervíz aki lecseréli a gumimat úgyh neki kell kiszedni a kereket. jah és X. ker vna jó
Hidegen biztos összetapadnak a lamellák.
Alap esetben van tartalékjelző sárga lámpa, ha az kigyullad érdemes tankolni hamarosan, másik eset ha leáll.
Melyiket nézted ki?
Vákumos a csap.
Hülye kérdés,de a karburátoros verzión nincs benzincsap? Miko látom hogy fogy a banzin?
Állapot a lényeg és az ár.

Átnéz,megyőződik hogy jó,és megfelelő pénzért megvesz.És mindenki boldog.
Üdv mindenkinek. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Venni akarok egy SV 650 gépet 99 kiadású. Ami aggaszt hogy kb 73E km van benne. ti hogy látjátok hogy érdemes ilyen sok kilométeres motorral foglalkozni?
válaszokat köszönöm szépen elég fontos lenne. üdv

Tompítottat.
Há hogy lehet bepaszírozni egy fékizzót?
Ha Zoli fejével gondolkodunk , akkor 12V-ost !
Kiégett a tompított izzóm az SV650-ben. Milyen izzót kell bele vennem?
Én is mintha így lennék most... Hidegen elég nagyot kattan az egyes, ha nem nyomom elég határozottan akkor be se veszi csak zörögnek a fogasok. Motul 5100 van benne, azt olvastam itt hogy az a legjobb bele. Próbáltam állítani is rajta, de akkor meg elég kemény lett a kar..
Szintert neki.
Az a minimum , na most ezé mérgemben keresek valami más fajtát