Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci, bocs elfelejtettem szólni, hogy a Zoli letette nálam a konzol összekötődet, megcsinálta igen jól.-...kifizettem....
Makarskàt javaslom !
Dubrovnik simán megjárható a Kotori öböltöl , de mivel útba esik a tengerparti úton szerintem mrgspórolsz egy visszautat!
De viszont Kotor utàn nagyon szép az út le Ulcinj-ig az Albán hatàr közelèbe.
Haza meg Boszniàn , Mostaron keresztűl .
Elkisérnélek, de az új munka is megvàltozott, igy most szállodát kezdtem építeni Hajdúszoboszlón , itt lakàssal, kb. egy éves munka, de hétvégeken azért otthon vagyok :-)
Uhh ezt nem jó hallani ,nagyon sajnálom a történteket Részvétem!
Nya akkor feldobom a tervet.
Aug. 20.-a hétvégére elméletileg a rokonságból kapható lenne egy hétvégére 1-2 egyed nyaralásra.
Gondoltam Split környékén kéne landolnom egy futóval a kocsi mögött rajta a motor.
Ismer valaki jó és nem drága szállást arrafelé?
És valakit mozgat egy ilyesmi dolog?
Szerintem vihetem a pakkot és mehetnek motorral a többiek.
Valszeg szombat délutántól kedd estig.
Tehát marad 2 napom kavirnyálni.
Egy nap alatt a kotori öblöt meg lehet nézni dubrovnikkal motorról?
És kell e oda útlevél?
Ha nem jön a rokonság akkor marad hely a kocsiban rtelmes népségnek is.
KB ennyi nagy vonalakban.
Mi van?....szegény, épp gondolkodtam, hogy ismertük-e?
Koszi teso! De sajnos targytalan mert akie volt tegnap este meghalt :-( Neki akartam segiteni ezzel de nem lesz ra lehetosegem! Görcsöny Pellérd Bama.hu o volt aza motoros:-(
Nem azért van mert V2 hisz akkor újonnan is csinálná....mostanában érzem úgy, hogy sok keresgélés után rájöttem, hogy mi okozza. Eleinte írással orvosoltam ami ugyan javított rajta, de nem tökéletes megoldás meret nem azzal van baj. Mást kell állítani vagy cserélni.
Tesóm 1000-én is ilyen probléma volt,4000-es fordulaton tartva rángatott,..gyertyacsere megvolt de semmi..gyári dobok vissza,akkor is semmi...fokozat jelző levesz,ezután se változott :/
Elvittük FullGas-ba,és mondták hogy gyakori ez a V2-eseknél,sokan viszik ilyen problémával. Gyújtás térképen korrigáltak vmit,és utána olyan lett mint új korában :)
Az a véleménym,h jelez össze vissza.Sípol pittyeg villog még a fotocellás ajtótól is.Én nem vennék.
Nya az lehet.

Bár most mondják itten a rokonok hogy egy csőbe kéne hegeszteni és úgy fel a rugóra.
...nem a tengelyt kell lehegeszteni a vázhoz!?
(az agyra meg 4csavarral megy fel a kerék)
Egy ilyen agyból hogy a rákba lesz tengely?
Valaki felhomályosíthatna.
A 2004 esem ugyanezt csinálja. Gyertyacserén agyalok, de egy DL tulaj mondta, hogy nem oldja meg. Azért van mert V2...
megy mail
180-as gumi felmegy az SV-re?
Az scarabeo max.
Olcsón? Ár? ..ugye az nem ditech-es?
Sanyi! Ha aprilia liberty esetleg érdekel tudok olcsón.(haver gyorsan akar tölük szabadulni,mert jön a következö szállitmány)
Szerintem sima félszint olaj az alsóbb polcról.
Simán beleönthető ha tudja a normákat.
Total Sport 4T olajat próbálta már valaki? A madaras teszkóban elég jó áron van és a leírás alapján is jónak tűnik. Azt tudja valaki, hogy a Synthetic-based az mit jelenthet pontosan?
Üdv mindenkinek! Kérdésem olyan jellegű lenne akinek van fent karbis sv-n sportdob,hogy melyiket ajánlja.Másrészt pedig érdekelne ,hogy rendszámtartó erre a verzióra csak a gyári van?(nincs valami utángyártott fém) ami kisebb lenne és nem ez a gyári nagy ronda műanyag? Levágni nem akarom... Előre is köszönöm
Vagyis erről .
Erről mi a véleményetek?