Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az lenne az ötletem, hogy ha nem ragaszkodtok a parton alváshoz akkor aludhatnánk mondjuk Karlovac-ban, az Bp-től csak 485km. Így az oda és visszaút rövidebb lenne, ami a szálláskeresés és hazaérkezés szempontjából jobb lenne a köztes napba meg simán belefér, az is 500km körül maradna.
1.-3. nap
2.nap
Köszi!
Kicsit drágállom, szerintem meg csinálom én.
Nekem nem a vibrálással van a bajom hanem nem látok konkrétan benne semmit sem .
Nagyon jó lett a kormány
A lajosnak van spigelzubehör cucca 10 ojróér de egy 5 milis acéllapból ki lehet távtartót vágni.
Vagy vastagabból ha van anyag.Hogy ne vibráljon.
Sziasztok!
Valakinek esetleg tipp,hogy tudnám meg hosszabbítani a tükör szárát?
Sziasztok.

Hátha esetleg érdekel valakit.

Bridgestone BT023 120/70-17 + 160/60-17-es méretben.

Párban: 56800Ft

Mint a képeken is látszik 2013as mind a 2 gumi.
Ha jössz nem az lesz.... ......a partig jó az az útvonal ami Barcson keresztül megy, legalább a horvát részen olyan úton megyünk amit még nem láttam......oszt majd a parton meglátjuk, hogy maradjunk-e az első szálláson mindkét éjszaka és ott menjünk fel-alá (ami nem rossz dolog) vagy tovább álljunk?..
terv nélkül általában marad az "autópályán lecsavarunk" verzió ami annyira nem gyere be, tudod
Pedig terv nélkül a legjobb....illetve az útvonal is csak nagy vonalakban, de ha nem tetszik változtatható.....szállás mindenhol van, igaz az árakat nem tudhatjuk ilyenkor.......viszont a parton 20€ körül vagy inkább alatta lehet találni.....na majd meglátjuk ha Zoli felkel..
benne vagyok, csak valami terv tényleg jó lenne
Pünkösdddel, hogy állsz?....Laci javasolt valami másik útvonalat, ha Zoli megtervezi úgy, hogy a hazafelé vezető út ne legyen 1000km akkor az is lehet......
Hali SV-sek.
Nincs vélelenül valakinek valamilyen okos dobja a kis 650-esemre?
pénteken mocitali, és nem akarok lopakodni:D

Előre is köszönöm!
Hazafele kicsit izomlázam lett mert annyival keményebb az eleje de sokkal jobb. Stabilabbnak is érzem a fék mintha kicsit keményebbnek tűnne bár nem tudom hogy
Motoron,kocsval.............gyalog.
akkor a tiéd. hogy tud eljutni hozzád?
nekem kellene egy
Louis 2013 nyomtatott katalógus érdekel esetleg valakit?
Hali!

Olajcserekor sikerült 2.65 L-t beletölteni egy K1-esbe. Most a Full megjelölésnél áll az olaj (nem telíti el a kémlelőablakot ha középen áll a motor). Engedjek le belőle vagy nem okozhat akkora gondot az a 2 dl?
Persze, ma és holnap is...
Már rég elküldtem.....névjegyként és számként is...mindegy hívj akkor és diktálom azonnal....
Otthonvagy?
Mer ha már megyek viszem a táskákat.
Bár gőzömsincs hogy kötöm fel.
Szia Sanyi a telefon számot elküldöd sms-ben vagy majd én hívlak és lediktálod.
Mindegy, én várlak a benzinkúton kocsival megyek,mert már szétkaptam levettem a kormányt.
Így akkor az lenne a legjobb ha éjfélre jönnél mert addig nem hagynának nyugton a vevők akik felvásárolják az egész készletet..