az lenne az ötletem, hogy ha nem ragaszkodtok a parton alváshoz akkor aludhatnánk mondjuk Karlovac-ban, az Bp-től csak 485km. Így az oda és visszaút rövidebb lenne, ami a szálláskeresés és hazaérkezés szempontjából jobb lenne a köztes napba meg simán belefér, az is 500km körül maradna. 1.-3. nap 2.nap
Ha jössz nem az lesz.... ......a partig jó az az útvonal ami Barcson keresztül megy, legalább a horvát részen olyan úton megyünk amit még nem láttam......oszt majd a parton meglátjuk, hogy maradjunk-e az első szálláson mindkét éjszaka és ott menjünk fel-alá (ami nem rossz dolog) vagy tovább álljunk?..
Pedig terv nélkül a legjobb....illetve az útvonal is csak nagy vonalakban, de ha nem tetszik változtatható.....szállás mindenhol van, igaz az árakat nem tudhatjuk ilyenkor.......viszont a parton 20€ körül vagy inkább alatta lehet találni.....na majd meglátjuk ha Zoli felkel..
Pünkösdddel, hogy állsz?....Laci javasolt valami másik útvonalat, ha Zoli megtervezi úgy, hogy a hazafelé vezető út ne legyen 1000km akkor az is lehet......
Hazafele kicsit izomlázam lett mert annyival keményebb az eleje de sokkal jobb. Stabilabbnak is érzem a fék mintha kicsit keményebbnek tűnne bár nem tudom hogy
Olajcserekor sikerült 2.65 L-t beletölteni egy K1-esbe. Most a Full megjelölésnél áll az olaj (nem telíti el a kémlelőablakot ha középen áll a motor). Engedjek le belőle vagy nem okozhat akkora gondot az a 2 dl?
1.-3. nap
2.nap