ismerős járt ugy,hogy megnagyobította azt mondták,hogy két éve nem ilyen volt,volt bonyodalom
én most tudom nagyobbítani ha kell,mert vagy hat éve nem volt müszaki és nincs fényképük róla,igaz a biztósítást fizetem rá minden évben,jelenleg nincs vonóhórgom
Agyalni nem agyalok.
Meg fogom csinálni.Tengelyt már találtam kell egy keret,laprugó és annyi.
Anyag van.
Ezt meg egy sportmotoros galériáról loptam.Csak én egy 120-as belső átmérőjű csövet vágok ketté.
ahogy bele olvasgattam a fórumba,láttam ,hogy motorszállító futón agyalsz
én is elkezdtem agyalni rajta,igaz nekem annyi elönyöm van,hogy van egy futóm csak át kellene faragnom,ehhez kellene a segítséged ,mert nem találom azt a szerkezetet,amit gondoltam megvalósítani
még régebben láttam azt a megoldást valahol(talán youtubon),hogy az első kerék belefut ebbe a szerkezetbe majd átbillen a szerkezet,és tartja a motort azt le lehet kötözni,mint a sonkát
hátha Te megtalálod ,mert én nem,ebben kéne a segítséged
Ősszel egy másik faszi árult motorra 20ért. Most megkérdeztem ezt vane neki motorra. Nem olcsó, de ha aztnézzük hogy egy 50 helyett 65 majd kétszer ennyibe kerül...
Ha több darabot rendelnénk még azis lehet alkudni is lehetne sokat.
Nyilván ha tudom, hogy van ott trafi akkor nem húzom neki (bár nem mentség, de vasárnap délután főúton, de még 50-es táblánál, belátható útszakaszon nem volt egy autó sem, kiérve a városból kicsit megcibáltam a fülét. )Nem vitatom, hogy szabálytalan voltam, csak fájó a büntetés nagysága... Bár drága tanulópénz volt, és jobb lett volna akár más kárán megtanulni, de azóta sokkal lassabban vezetek. Ott is, és máshol is. Lehet, hogy az életemet mentették most meg.
Ez a felhajtható ez azt jelenti, hogy a menetszél hajtja fel?
Mert ha felhajtható, de erősen meg van húzva a csavarja, szóval fixen áll, akkor az szabályos kell, hogy legyen. Az más kérdés, hogy ha az "erősen" meghúzott csavarok ellenére, erővel fel lehet hajtani. Én is ilyet szeretnék egyébként csinálni, mert a múlt héten megleptek egy csekkel, ami eléggé szíven ütött (annyi pénzből már a legmenőbb lézerblokkolóra is futotta volna...).
Én úgy képzeltem, hogy a mostanit alakítom át. teszek rá füleket, ami lesz ugye a tengely, csinálok egy másik keretet, olyan fülekkel ami illeszkedik a fentibe. Két csavar bele és már kész is. Ha erősen meghúzom a csavarokat, akkor fixen áll, de azért kézi erővel még lehet rajta állítani. Ha a rendőr nézi, akkor meg megmondom neki, hogy erős kézzel az autójáról is le lehet szaggatni a rendszámot...
Jah, nekem most egy alu lemezből van hajlítva tartó, maga a tábla meg át van fúrva és egy csavarral van rögzítve. Nyilván a lemezt nem akarom hajlítgatni, mert egy idő után gyengül.
Valami ILYESMIRE gondoltam, csak nekem az indexek a fix részen vannak és csak magát a táblát lehetne állítani.
(Ettől függetlenül még gyűjtögetek blokkolóra..)
A kollégámnak is schubertje-van és füldugóval használja állítólag a világ legcsendesebb sisakja.
Én egyszer próbáltam egy UVEX sisakot na az tényleg csendes volt egy Z-750-el mentem 140-150-ig tök csend meg is lepödtem mert azon a motoron nem sok szélvédelem van.
Kérdés hogy lesz e vevő még akkor.