nem tudom, előtte egy 25k noname sisakom volt, ami nagy volt a fejemre (mint utólag kiderült ugye, csak a kiválasztáskor nem segítettek). Szerintem az olcsóbb sisakokat is mindenféle funkcióval telezsúfolják, a kényelem meg nem árfüggő, hanem fejformafüggő. Először egyébként X-Lite-ot akartam, csak az nem passzolt a fejemre, a jó méretű sisakba elöl beleért az állam. Szóval ez kiesett. Akkor éppen volt keret egy ilyenre, megvettem. Ha most kéne sisakot vennem, bajban lennék. Mármint anyagilag... (ismét 25k választás lenne valszeg).
Sziasztok! sürgősen hajthatós rendszámtartóra lene szükségem, nemtud valaki valami elfekvőt?
nagyon fontos és sürgős lenne köszi előre is!
vagy bármi értelmes megoldást meghallgatok!
nekem is arai-m van és a motoroázisban vettem.
szvsz ha pesti vagy és nincs messze, vidd el oda mielőtt bármit erőltetnél rajta.
és keress rá a youtubeon hogy hogyan lehet leszedni.
"side pod" a becses neve, keress pl erre: "how to remove arai helmet side pod". máris találtam pár értékelhető videót.
Ti hol néztek alkatrész árakat? Mert alkatrész.eu-n eléggé csak a karbantartási dolgokat lehet megnézni. Szíjfeszítő automatát keresek amúgy. De csak külföldi oldalt találtam ahol van pl motorikus alkatrészek is.
Gátló 45
k&n szürő 10
fémfékcső szett 15
Komplett N-es, és S-es is bontódik! 70/6321-829
ha valakit érdekel 2 Db SV1000 re való finster dob ,az írjon az e-mail címemre : kovacsg277@gmail.com
nagyon fontos és sürgős lenne köszi előre is!
vagy bármi értelmes megoldást meghallgatok!
Nem kell sebességmérő.
2. folytatódhat a sisak tematikus mintázata,
3. kiba nagy szélzajt képes generálni LOL
Bár ha azt vesszük hogy nekem nem kell rá így olcsóbb akkor árnyaltabb a helyzet.
Minek ez a vacak rá?
szvsz ha pesti vagy és nincs messze, vidd el oda mielőtt bármit erőltetnél rajta.
és keress rá a youtubeon hogy hogyan lehet leszedni.
"side pod" a becses neve, keress pl erre: "how to remove arai helmet side pod". máris találtam pár értékelhető videót.
ne ess két shake-be :-)
Bár szíjfeszítőt max csak nadrágra találsz.
Legalább meg nézem közelről mert fényképen nagyon fain