Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Assetud annyit mint az ára?
A Schubert-ből kiindulva szerintem nem.
Sv 1000S ben voltak!
Gátló 45
k&n szürő 10
fémfékcső szett 15

Komplett N-es, és S-es is bontódik! 70/6321-829
Akinek van rá pénze annak biztos...akinek nincs annak jó más is...
nem tudom, előtte egy 25k noname sisakom volt, ami nagy volt a fejemre (mint utólag kiderült ugye, csak a kiválasztáskor nem segítettek). Szerintem az olcsóbb sisakokat is mindenféle funkcióval telezsúfolják, a kényelem meg nem árfüggő, hanem fejformafüggő. Először egyébként X-Lite-ot akartam, csak az nem passzolt a fejemre, a jó méretű sisakba elöl beleért az állam. Szóval ez kiesett. Akkor éppen volt keret egy ilyenre, megvettem. Ha most kéne sisakot vennem, bajban lennék. Mármint anyagilag... (ismét 25k választás lenne valszeg).
sziasztok !

ha valakit érdekel 2 Db SV1000 re való finster dob ,az írjon az e-mail címemre : kovacsg277@gmail.com
hát eddigis ilyennel jártam, ezután is ilyennel fogok, csak sajna eltörött,
ugye tudod, ha rendőr megállít és látja hogy felhajtható, azonnal el is veszi a rendszámot?
Sziasztok! sürgősen hajthatós rendszámtartóra lene szükségem, nemtud valaki valami elfekvőt?
nagyon fontos és sürgős lenne köszi előre is!
vagy bármi értelmes megoldást meghallgatok!
Tud annyival többet az Arai mint amennyivel drágábban adják?
bocs láncfeszítőt
A 3-as a legnagyobb erény.
Nem kell sebességmérő.
1, eltakarja a mechanikát,
2. folytatódhat a sisak tematikus mintázata,
3. kiba nagy szélzajt képes generálni LOL
Nem is drága az a szar.

Bár ha azt vesszük hogy nekem nem kell rá így olcsóbb akkor árnyaltabb a helyzet.

Minek ez a vacak rá?
nekem is arai-m van és a motoroázisban vettem.
szvsz ha pesti vagy és nincs messze, vidd el oda mielőtt bármit erőltetnél rajta.
és keress rá a youtubeon hogy hogyan lehet leszedni.
"side pod" a becses neve, keress pl erre: "how to remove arai helmet side pod". máris találtam pár értékelhető videót.

ne ess két shake-be :-)
Bármilyen hihetetlen Osamu Bácsi shopjai-ban szinte minden van.
Bár szíjfeszítőt max csak nadrágra találsz.
Ti hol néztek alkatrész árakat? Mert alkatrész.eu-n eléggé csak a karbantartási dolgokat lehet megnézni. Szíjfeszítő automatát keresek amúgy. De csak külföldi oldalt találtam ahol van pl motorikus alkatrészek is.
t10, ha jól emlékszem
és a 2db helyzetjelzőnek?
valaki! milyen izzó való 2004es Sv650S első lámpájába?! S.o.S
1 óra alatt ott vagyok nem probléma
Nahh felkerült a Michelin Pilot Road 2 2ct :) Már most beleszerelmesedtem :))
Oké.
Legalább meg nézem közelről mert fényképen nagyon fain