A másik oldalon OMV -van ott van mc dolands.
Ez pont vele szemben van nem tudod eltéveszteni.
Ott van egy étterem is Gastland előtte van a kamion parkoló ott is meglehet állni vagy közvetlenül a kúton.
Mint mondtam mek sanyihoz de 12:30-ig gödöllőn senyvedek csak utána tok indulni.Ha előbb kell itt lesz gödöllőn utána indulok csak akkor kell majd hogy hova.
Bocsi az Off-ért! Mentségemre annyi hogy SV tulaj vagyok
Tehát!
Kis segítséget kérnék ! :( Történt egy kis baleset a sisakommal ( Arai Viper Gt Web); mikor nyitottam felfelé a plekszit halottam egy roppanást ill. a szokásosnál nehezebb is nyílt, megálltam és sajnálattal tapasztaltam, hogy a bal oldali "takaró" ami az arai sisakokon van az a fenti részen eléggé kiáll ill. a plekszi is kiakadt, ezen a kis takaró részen! Ha jól látom egy kis műanyag fül eltört rajta :S ! Arra lennék kíváncsi hogy érdemes esetleg ezt valami iszonyat pillanatragasztóval meghenkelni vagy új takarót kell vennem ? Valamint az is érdekelne hogy ezt az oldalsó takarót hogy lehet leszedni ? M.O.-n kik foglalkoznak arai sisakok értékesítésével ill. alkatrész beszerzéssel ?
kicsit szétnéztem és ezt találtam ahonnan esetleg be lehet szerezni --- http://www.sportsbikeshop.co.u...
Ti mit ajánlotok ?
Hello! Az elsö tengely nyomatéka 65nm,a tengelyrögzitö 12-es csavaré 23nm,a fékrögzitö csavarok 39nm és ide használj menetrögzitöt,és JÓL tedd vissza a sebességjeladót.Használj zsirt a tengelyhez,természetesen visszarakás elött tisztits meg mindent.A tengelyrögzitö csavar meghuzása elött ,rugoztasd be párszor a villákat,csak utána huzd meg.KB ennyi.
Ha nem esik jövök a narancsos kacsával.