Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendicsek.
Ha nem esik jövök a narancsos kacsával.
A másik oldalon OMV -van ott van mc dolands.
Ez pont vele szemben van nem tudod eltéveszteni.
Ott van egy étterem is Gastland előtte van a kamion parkoló ott is meglehet állni vagy közvetlenül a kúton.
Csepel felé a mekdöncis shell csak a kifelé oldal.
Lassan dereng bár lehet a mekdöncis oldal is.
Ha sikerül a cuccot feldobnom motorral.
Ha 12,30-kor indulsz kb félóra alatt vagy a régi M0-on.
Ott csak egy Shell kút van én kimegyek 13 órára. Parkolóban találkozunk. Ja mivel jössz?
Akár.Bár fingom sincs az mellik de addigra megtudom.
Időpont?
Gondolom az M0-áson jössz.
Akkor találkozhatnánk a Szigetszentmiklósi kijáratnál lévő Shell kúton.
Jöhet már akartalak hívni miatta.
Vazz, nem küldtem még át a számot. küldjem most?
Mint mondtam mek sanyihoz de 12:30-ig gödöllőn senyvedek csak utána tok indulni.Ha előbb kell itt lesz gödöllőn utána indulok csak akkor kell majd hogy hova.
Ha nem mész a Sanyihoz akkor szombaton el mennék a a cucért!
9-ig ha tudsz....sok lesz a dolog...
Reggel.
és kb mikorra?
Bocsi az Off-ért! Mentségemre annyi hogy SV tulaj vagyok
Tehát!
Kis segítséget kérnék ! :( Történt egy kis baleset a sisakommal ( Arai Viper Gt Web); mikor nyitottam felfelé a plekszit halottam egy roppanást ill. a szokásosnál nehezebb is nyílt, megálltam és sajnálattal tapasztaltam, hogy a bal oldali "takaró" ami az arai sisakokon van az a fenti részen eléggé kiáll ill. a plekszi is kiakadt, ezen a kis takaró részen! Ha jól látom egy kis műanyag fül eltört rajta :S ! Arra lennék kíváncsi hogy érdemes esetleg ezt valami iszonyat pillanatragasztóval meghenkelni vagy új takarót kell vennem ? Valamint az is érdekelne hogy ezt az oldalsó takarót hogy lehet leszedni ? M.O.-n kik foglalkoznak arai sisakok értékesítésével ill. alkatrész beszerzéssel ?
kicsit szétnéztem és ezt találtam ahonnan esetleg be lehet szerezni --- http://www.sportsbikeshop.co.u...
Ti mit ajánlotok ?
SV 1000-re gyári rendszámtábla tartója van valakinek eladó?
Biztosra szombat délután.
De mivel a nulláson megyek akár hozzád is bedobhatom.
Sziasztok!

Vettem a motorhoz ilyen idomokat de "szerencsére" tartó konzolt nem küldtek hozzá. Valaki tudna esetleg nekem csinálni hozzá?
vasárnap
Ezt mikor tudod biztosra?
Még nálam van.Talán szombaton sikerül levinnem.
Szia Zoli!
Nálad van még a kormány, vagy sikerült elvinni Sanyihoz?
Nagyon köszönöm szépen
Hello! Az elsö tengely nyomatéka 65nm,a tengelyrögzitö 12-es csavaré 23nm,a fékrögzitö csavarok 39nm és ide használj menetrögzitöt,és JÓL tedd vissza a sebességjeladót.Használj zsirt a tengelyhez,természetesen visszarakás elött tisztits meg mindent.A tengelyrögzitö csavar meghuzása elött ,rugoztasd be párszor a villákat,csak utána huzd meg.KB ennyi.