én csak Pirellit veszek egy okból, acél a vázszerkezete amit jóval nehezebb tönkretenni kátyúval vagy defekttel mint a sima szövetvázat. amit eddig láttam a Michelin és a Dunlop sima szövetes de lehet azok közül sem mindegyik
Nekem RoadAttack 2-m van elől-hátul. Szerintem nagyon jó, bár másik gumival nincs is tapasztalatom. Nem nagyon bírtam még megcsúsztatni szárazon. Eső kezdetén egy hosszú, nagyívű kanyarban szépen éreztette a hátsókerék h ne nagyon erőltessem neki a gyorsítást.
Visszaváltásnál persze a motorfék megfogta esőben, de a tanulság az, hogy 80-nál nem kell kettesbe tenni a kanyar előtt (bele kellett férjek a (majdnem)zöld lámpába )
Így érthetőbb,az öregségük volt az ellenséged,amúgy nincs gond a tapadásukkal ha bemelegszenek.
Ugyanígy jártam a Michelin Macadammal,27000km-t bírt hátul,pedig kapott driftet,mert kanyarodni azt nem igen lehetett vele...
Új gumik voltak, a felirat látszott rajta, öregek voltak hátsó 2008 első 2005. Nekem nem kopott egyik sem 10000km alatt sem ami azt jelenti nem is tapadt, csúszot elől csúszott hátul. Ha fiatal lett volna akkor sem hiszem hogy jobb lett volna.
Nekem Conti.Road Attack2 van fent kb.2éve.
Nem vagyok az a nagy "térdkoptatós", ha érted mire gondolok..
Durván 8000 km van benne és még bőven jó!
Az elejében még látszik a felirat a futófelületen.
A gumi középső felülete nem kockásodik, persze ez használat függő.
Állítólag úgy van összeállítva a gumikeverék hogy a középső rész keményebb, a szélei pedig lágyabbak.
Hűvösebb időben sajnos nincs túlzottan a helyzet magaslatán, volt hogy fickándozott alattam.. Nyáron, optimális hőmérsékleten nagyon sok örömöt okoz, (kivéve fehér aszfalt) Ez az én tapasztalatom. Ja és amikor én vettem az ára a legkedvezőbb volt az összes márka közül !(66.000 HuF.)
Visszaváltásnál persze a motorfék megfogta esőben, de a tanulság az, hogy 80-nál nem kell kettesbe tenni a kanyar előtt
Ugyanígy jártam a Michelin Macadammal,27000km-t bírt hátul,pedig kapott driftet,mert kanyarodni azt nem igen lehetett vele...
Nem vagyok az a nagy "térdkoptatós", ha érted mire gondolok..
Durván 8000 km van benne és még bőven jó!
Az elejében még látszik a felirat a futófelületen.
A gumi középső felülete nem kockásodik, persze ez használat függő.
Állítólag úgy van összeállítva a gumikeverék hogy a középső rész keményebb, a szélei pedig lágyabbak.
Hűvösebb időben sajnos nincs túlzottan a helyzet magaslatán, volt hogy fickándozott alattam.. Nyáron, optimális hőmérsékleten nagyon sok örömöt okoz, (kivéve fehér aszfalt) Ez az én tapasztalatom. Ja és amikor én vettem az ára a legkedvezőbb volt az összes márka közül !(66.000 HuF.)
Mitől lehet hogy nem tudok 1,21-et beállítani a hidegindító állító csavarján?