Igen, de ha az amire gondolok akkor az súlyos pénzbe kerül....magamnak sem cseréltem le, amíg van alapjárat hagyom, de persze ez mindenkinek a saját tárcája szerint megy...
INdítani úgy szoktam hogy indítás után óvatosan kell húznom a gázt mert egyből nem kap anyagot és 2-3dadog utána ha elkapja akkor húzom a gázt 2500-3000res fordulatig és járatom így amíg legalább 30fokos lesz a víz. Itt ha elengedem tök stabilan tartja az 1400at.
Melegben egyből indul és fix 1400.
Passzolom mert nem voltam még dealer mode-ban de de megkeresem a leírást és hétvégén megírom hol mire vált.
De úgyis megyek majd Sanyihoz megnézetem vele ha bevállalja.
Pontosan végig annyi marad sőt ha hideg van még lejjebb is megy, pedig Sanyi állított nekem TPS-t nem is olyan rég és a gázadások is jók meg nem rángat 3000nél sem, de ez valamiért nem jó. K3-nál is működnie kéne gondolom..
Ja a neve alapján már megtaláltam, csak, ha beírom, hogy marushin, akkor nem dobja ki.
Vettem egy sisakot, de azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a régitől, mert ez nagyon zajos.
Hidegben(mondjuk télen ha indítod) is egyből 1400-on indul és végig 1400-on marad?
Gyárilag a szervizkönyv szerint az a célja a hidegindításnak, hogy megemeli a fordulatot és ahogy melegszik úgy ejti vissza vízhőfok szerint.
Melegben egyből indul és fix 1400.
az előző 25-ezres noname sisakomnál is.
Köszi!
De úgyis megyek majd Sanyihoz megnézetem vele ha bevállalja.
Köszi!
Vettem egy sisakot, de azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a régitől, mert ez nagyon zajos.
Gyárilag a szervizkönyv szerint az a célja a hidegindításnak, hogy megemeli a fordulatot és ahogy melegszik úgy ejti vissza vízhőfok szerint.