Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, nem tudom, hogy a Tied milyen és mikori..
YTX14-BS
Ez kő bele nem?
Az a 900F-hez való.
No vazz, ehhez véletlenül az igazi yuasa sem kerül sokba már ha az YB14L-A2 való bele az14-ből megvan, most néztem utána...
Rossz helyen nézed....az italia címkét meg ráhazudják.... ...már a jobbak is kínában készülnek...
Most megnéztem a nagyvasnál.
XJ900-hoz a Motobatt 11790, a Yuasa 20320.
Múltkor valahol néztem Exide-ot is, azok is jó áron vannak, és elvileg a BMW-nél az a gyári beépítés.
Valaholol a kettő között van árban.
Na ez az unibat (CBTX14-BS) ami kipurcant ahogy nézem 14800 forint...

Egyébként ha ez is kínai miért van rá írva hogy itália?
Szerintem sem.....a ma már jó kínai is kibír 4-5 évet ha nem merítik le teljesen és harmadannyiba kerül.....
De ki akarja addig megtartani a motort?
Több mint 8 évet kibírt a sárgában.
Szerintem nem.
De háromszor addig bírja.
Nem vettem még. Bementem az első boltba szegeden amire ki volt írva hogy akku kereskedés... tájékozódásképpen. De majd nézelődök még. Csak ez a JP Moto volt nekik polcon
Akkor miért nem olyat vettél?...az unibat és motobat bőven 10 alatt van...
14ezer körül van...ha szar, akkor igencsak drága lesz. A most kipurcant unibat egyébként 2008-as volt.
A kínaiból a motobatt és az unibat ami használható.....persze, hogy ezt mondja, de a fene tudja, majd Te kipróbálod és lesz tapasztalat...
A kínai kerül annyiba....a jobbak pl. az igazi yuasa ennek akár 3X-a is lehet...
Ha már akku... a JP Moto akkuról kinek van valami tapasztalata? Nem vettem még meg, a kereskedő szerint unibat minőség... Nem hallottam még róla
Ha találsz kocsiba újat szólj.
az még olcsó mivel motorba kell ezért jóval drágább

10.000 körül mozog egy új akku?
Aranyból van?
Sziasztok van egy eladó gyári ekeidomom első szériás SV650-re.Gyári fényezéssel,matricákkal,tartókonzollal.20e ft érd:zoli_motor@freemail.hu
Azért mert 2003-tól az EU-ban kötelező minden motoron állandóan világítania a lámpának. Szóval nincs kapcsoló, hogy ne tudd lekapcsolni.
:) á, csak elképzeltem hogy ha nekem kéne megcsinálnom a gravírt, akkor milyen adatokból meg fotókból tudnék rendes munkát végezni