Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan ez mint a szex, 30-35-ig még szórakozás...
Hát az a hombár méretű szték tényleg meló volt.
A kerülő van Linz felé, Lübeckbe melózni mennek...illetve azt mondják...
Itt az oldalon van néha hirdetve.
Ennyibe kerül a haj?....hát vagy 100db-ra futná...hová is kéne tennem?....talán a homlokomra vagy a seggemre....majd kitalálom...
Lübeck...............és nem lenne eccerűbb odakültözni majd néha idelátogatni?
Má van protkód?
Eléggé leharcol ez az apaság..................és má 159 accijósan a hajbeültetés szálja.
Ja?...tehát a főnöködnek van nője Linzben...
Értemén hogy menekül de akkó inkább livorno lehetne a cél egy fasza kompkikötőnél oszt usgyi valami jó nagy sziklás sziget felőlem lehetne korzika,szicília,vagy szardénia.
jah, csak ott át kell menni Prágán, nincs végig pálya, ami van az meg olyan hogy kihullik a protkóm. különben is a főnököm Ausztria felé szeret menni úgyhogy én is arrafelé szeretek
Ez igaz, de a cseheknél csehül áll az autópálya, kirázza az ember lelkét....vagy pedig gyanús dolog van a kerülő mögött...
Mondjuk ahogy nézem cseheken keresztül vagy 250-el kevesebbet kéne menni.
áá nem, anyósom jön, én lépek. mindenkinek jobb így
Ez a Lübeck nagyon bejött Neked......ennyire elég volt már a családból?..pedig nem régóta űzöd az apaságot....
én holnap megint autózok egy keveset, úgyhogy egyelőre sehová
Ha még csak annyi akkor szerintem simán...
Keress kevésbé papírkutyát.
Laller a főnönök hambi ügyben.
Olajcsere óta van már benne vagy 100 kilométer, nem baj az mehet attól még ez is bele nem?
Címet, gps koordinátát, nyitvatartást, árlistát...moost
Az már majd 450 kilométer lenne, még ezt a 400at is nehéz lesz lenyomni a "hatvanig a pályán megyünk" kollégák torkán.
Meg a dobsinai részen már voltunk tavaly, meg az idén is tervezünk arra menni.
Elvileg ott lesz...olajcserekor beleborítani ezt is az olaj mellé, ki szoktam a benne lévő maradékot is olajjal öblögetni, hogy ne vesszen kárba egy csepp sem...
Az esztergomi hambisnál kötelező megjelenni.
Rendben. Délelőtt már ott lesz, vagy mikor kb? 2000 lesz igaz? Hogy kell használni ezt a löttyöt? 1 motorba egy tubussal igaz?