Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leszereltem,úgy egyszerűbb.Melegítsd be a motort és akkor könnyebben megindulnak a csavarok.
Nekem 180 van fel teve amugy meg lennek 90 pacival is csak az a gond hogy ha a motorhoz hozza piszkalnak az nem lesz olcso szorakozas a tuningcegre visszaterve kicsiket messze van Erdelyben lakok kisse messze van:)
ezt a gumit egy bmx-ről húztad át?
rsv-re +1 szavazat.

jó dolog a tuiningolás, addiktív, meg minden, de a legjobb megoldás, ha már az ALAP is önmagában ütős. pénzben, időben, mindenhogy jobban jársz. és az egyenszilárdsága is megvan a rendszernek, hisz úgy tervezték a komplett mocit.
~150

Elvileg ott van a cucc
Ez 160-asnak néz ki?
Számomra még elég a 75 ló, csak semmiképp nem akarok felrakni 160 as papucsokat hátra És valami szélesebb felnit szeretnék hátra. De ahogy olvasgattam most más fórumot ott azt írják nem fog futni a két lánckerék
A gazdag amcsiban is.Annyiért veszel egy komplett ezrest mire összehozod.
Jó játék,kihívás egy szerelni,tuningolni vágyónak de pénzügyi horror.
Egy 04-05-ös gixxer jobb futómű,lóerő és váz egyben mint egy ilyen.
Bár én ennyiből egy RSV 1000-est se tartanék elvetendőnek.
A ködös albionban mintha foglalkoznának SV650 motor tunninggal... 85-90 lóra fel tudják húzni.. persze akkor már nem 650ccmről van szó. JHS Racing a cég neve azt hiszem.
A hátsó felni sem megy bele a villába? Vagy azt átlehetne rakni?
TL 1000 vagy Sv1000 azon legalább futóművet nem kell cserélni de még az is olcsóbb így mint egy blokk csere a kisöcsibe.
Pedig egy ilyen átalakítással sokkal több lenne a macera. Nem is megy bele a blokk, és sok papírmunka is lenne vele.
Gondolkosztam 1000 sv-n de akkor megint elorol kellene kezdeni az atalakitast,a TL motor se ferne bele? Meg vagy 10-15 lovacskaval is elegedett lennek csa kifogytam az otletekbol mas mocit meg nem akarok imadom a v2 menyorgeset:)
nem megy bele mert mas a vaz es a felfogatasi pontok mashol vannak.
Az elején jól indult, de a blokkcserénél elvesztettem a fonalat. Mi értelme lenne? Miért nem veszel egy ezres SV-t, vagy más gépet?
Hello mindenki van egy Suzuki sv 650-nesem erdeklodni szeretnek hogyan lehetne kicsivel tobb lovat belecsempeszni K&H legszuro iridium gyertyak cserelve sport dob rajta fogaskerek cserelve R1 elso villa hatul is R1 teleszkop felkaru lengokar WFR 800 bol stb esetleg 1000 motor belefer 650-nes vazba?
Jobbulást!
Hali!
Leszedtétek a leömlőd vagy a motoron políroztátok?
Gondolkozok rajta, hogy leszedem, de nem tudom milyen nehezen indul meg a csavar, remélhetőleg nem szakad bent.
Há van a szabadpiacon.
Én jó ideig nem veszek csak levegőt.
Mindegy, de mégis egy ilyen volt az első nagymotorom, és szeretem. De gondolom lesz még...
Nemaszondtad hogy mindegy melliket viszik?
Szép az SV Kár, hogy nekem már megint nincs...
a-a, most a polcon pihen.
Jóól néz ki Raptort elvitték már ?