Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon kívül, hogy ezüst nem kék mivel másabb mint a régi?
Szerintem sima kocka alakú cucc.
köszi a választ !

Milyen márkájú /volt/ a paszta ?
A leömlő nem volt nehéz.60-80-120-360-400-600-800-1000 papírokkal lett felcsiszolva majd zöld színű pasztával lett felpolírozva.
A dobok azok nehezen lettek fényesek,mert a gyári szálcsiszolás nagyon mély. 80-120 as papírok mafd a gép.Kék majd fehér pasztával.
A gép egy hatalmas 3 fázisú motor tengelyére felfogatott korong volt.
Nagyon ütős lett a leömlő !

Leírnád légyszives hogy milyen finomságú polírkoronggal estetek neki ?
Gondolom a "Darázsgarázs"-os cuccal estetek neki ?

Én is gondoltam már hogy benevezek egy olyan cuccra.
jó helyen van az
Titán biza. Így visszanézve a matricát tehettem volna lejjebb is, de így sem rossz.
nagyon jó és biztos ó a hangja is.Ez titán?
Volt 1 kis polír a hétvégén.Köszönet JociSv-nek és Tomcsy86-nak
Bódis SB-1. BRUTÁLIS
Hákihaénnem.
Hazafele sarokkal tudtam csak váltani, mert fel-le ha mozgatom akkor tud fájni :)
Maga mondja?
Nem kene pofaraesni.
Motorozás közben kevésbé fáj... tapasztalat
Én is bicegek, jelenleg a jégakku van a zoknimban :D Néha megmozgatom, bekenem jégzselével, megmasszírozom, aztán menni akarok motorozni! :)
Még a végén te is crosscsizmát veszel mint én ... nyáron rohadtul untam hogy hetekig csak bicegni tudtam (értelmes elfoglaltság helyett), egy hasonló malőr eredményeként
Igen, és ott mondtam is, hogy ebből az esetből tanulva muszáj vegyek olyan csizmát, aminek a külsején műanyag van hogy jobban védjen
Csizmában zúzódott meg a lábad?
Köszi! Szerencsére nem lett nagyobb baj. Ami azt illeti megérte elmenni a vezetéstechnikai napra, Békéscsabára, mert megmutatják az embernek hogy mennyi mindent nem tud még :)
Jobbulást kívánok!
Hát a friss fényezés két helyen kapott egy kicsit, de nem vészes, illetve a bal lábfejemre esett a motor, de azt kirántottam alóla, viszont be van dagadva a lábfejem. Megröntgenezték, és nincs eltörve, se repedve, csak egy zúzódás, a duzzanat szerencsére már visszább húzódott az éjszaka alatt. Letört még a kuplungkar vége illetve a váltókarnak a gumírozott rúd része. Szóval nagy kár nincs,annyi hogy a lábamnak kell egy kis idő hogy megjavuljon. Hamarosan töltök fel egy videót.
Reméljük csak az indexnek lett baja
Nekem van eladó.
szobipeti@vipmailponthu
Sziasztok motorosok! Olyan problémám van hogy sv1000s k3-mamhoz bal első idex kellene, mert széttört a tegnapi eséssel. Esetleg valakinek van egy a polcon?