Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Állítottam szinkront a motoromon, fél fordulatot kellett. De a hidegindítás nem jó, első indításra leáll, majd utána 3000-es fordulaton jár, majd ahogy melegszik veszi vissza és beáll 1400-ra 60 fokos viz körül. Így a TPS-en a hidegindítási beállítás alapján a TPS-en 1,378V-ot mértem. Úgy hogy szinkron elött 1,21-re volt állítva és pöccre indult még télen is.
Vittem lejjebb a feszültséget de csak 1,273V-ra tudtam levinni maximum. Viszont így egyáltalán nincs hidegindítás, 800-as fordulaton jár kb.
Szinkron állítás óta még csinál olyat is hogy néha 2000-en forog, behúzott kuplungnál, majd visszaesik kb 3sec után alapjáratra, olyankor szokta csinálni amikor behúzott kuplungnál gurulok valahol.
TPS beállítás 2500-as fordulatnál vált felső jelre. Szinkronnál 500-at feljebb ment a fordulat és jobban veszik a gázt, és biztosra jó csavart állítottam :) és nem szorul semmi!
Mitől lehetnek ezek?
Köszönöm a segítséget!
Néztem képeket N-esről a tartó teteje meg a km-óra tetetje kb egy szintbe van.
Ahol neked a plexi közepe van ott a nakednek a műszerfala és utána a plexi.Ami konkrétan fekete.
Magasságot pontosan nem tudok de nekem majdnem a plexi fölé ér, a videóim között van amit ezen rögzítettem nézd meg az állását, kamera egy kodak zx1 volt.
ennyi pénzt megér, nagy vesztenivaló nincs. Max egy kamera, ha szarul tart
Ez már jobb.
De valami ilyesmi még használható lenne szerintem.
kár GOPRO sem lesz mostanában. Sem később.
650-hez van valakinek bontott első féktárcsája?...
n már meg tettem.
El is adtam.
Hétvégén próbálgatok majd otthon. De igazad van, a kormány sokat takarhat neki.
A tanksapkához képest milyen magasra emel?
10-ért vihető!
ebayen vettem most 35$~8k, féláron sztem korrekt. De szívesen veszek ajánlatot, mert feleslegessé vált számomra gopro miatt.
Szerintem úgyis alacsony lesz.De te tudod.
Viktor tud hozzá magasítót csinálni pl. Hayabusához túra előtti estén
Le kell addig szedni. :D úgyis karc és matt az egész. Csúnya
A köcsög plexi miatt.
szélzaj miatt?
Nem sokra jó SV nakeden.
Mennyi az annyi?
Valakit esetleg érdekel egy ilyen occón?
ment a mail!
Ha dobsz egy mail-t, este megnézem az sV-s dobozban :)