Nem az a baj hanem, hogy ugye ólom ott sincs, de minden használt alapanyagot felvásárolnak és ott újrahasznosítják, és tőlük veszi meg mindenki mivel olcsóbb mint a frissen bányászott, előállított anyag, de a kínai újrahasznosított sokkal rosszabb minőség mint az új és ez a fő gond velük....
A JP itthon már vagy 20 éve vagy több ideje gyárt akksikat....és vannak jobb-rosszabb gyártmányaik....a baj az, hogy kínai alapanyagból gyárt már mindenki....
ha jól tudom ez Jász-Plasztik-ot jelent, mint cég. Jászberénybe gyártyák, eddig úgy tudtam csak kocsikhoz - ismerős vett 2 éve egyet, még bírja.... Pár éve kezdték az ipart, úgyhogy komoly tapasztalattal szerintem nem bírnak még
Hali !
kb két hete vettem yuassa akkumulátort 17000-ért
ugyan az mint a gyári nekem kb két évente cserélni kellett. Mindig valami olcsóbbat vettem nem éri meg unibat motobat max 2-évet bír. A yuassa sokkal könnyebben indít.
Kisebb az indítóárama.....hamarabb lemerül....,de a legtöbb csak kamu zselés csak valamilyen anyagra fel van itatva a sav, de attól az még nem zselés....
kb két hete vettem yuassa akkumulátort 17000-ért
ugyan az mint a gyári nekem kb két évente cserélni kellett. Mindig valami olcsóbbat vettem nem éri meg unibat motobat max 2-évet bír. A yuassa sokkal könnyebben indít.
link
Ugyan nem vagyok teljesen tisztában az akku jelölésekkel, de a mostani meg gondolom azért CBTX és nem YTX mert ez zselés.. nem de?