Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Dobsinai kanyargós is közel van Hozzád, nézd meg azt is...pár fel-le igen jót tesz a személyiségnek...
Te nagyon értesz ehhez..szerinted?
Amikor még jártunk Arlóra akkor volt, hogy azon az úton mentünk oda az 577 után...
Ne, csak akkor ha már kézben van a cucc, bármi közbejöhet...
Tökéletes. Pízt át is küldhetem már ma ha akarod.
Az 526-os meg az 529-es adja magát... szinte már nem is érdemes elmenni az "577"-esig
Egy Komárom-577-Kazincbarcika szakaszt tervezek. Nem innen borsodból "támadunk".
Ha hétfőn a portára kerül a cucc az még jó?
És felmentek egészen a Teplicei kereszteződésig? Ahogy nézem arrafelé már nem valami kanyargós.
Neki nem feltétlenül....abból az irányból jobb az egész utat a felvidéken megtenni...
Ami felmegy az le is jön de alapból általában Besztercebányától támadunk.
577est fentről le, vagy lentről felfelé érdemes útba ejteni? Esetleg odavissza?
Nem az a baj hanem, hogy ugye ólom ott sincs, de minden használt alapanyagot felvásárolnak és ott újrahasznosítják, és tőlük veszi meg mindenki mivel olcsóbb mint a frissen bányászott, előállított anyag, de a kínai újrahasznosított sokkal rosszabb minőség mint az új és ez a fő gond velük....
Mivel az osszes ritkafoldfem banya bezart csak a kinai iszonyatmeretu nen igy nem csoda.
A JP itthon már vagy 20 éve vagy több ideje gyárt akksikat....és vannak jobb-rosszabb gyártmányaik....a baj az, hogy kínai alapanyagból gyárt már mindenki....
ha jól tudom ez Jász-Plasztik-ot jelent, mint cég. Jászberénybe gyártyák, eddig úgy tudtam csak kocsikhoz - ismerős vett 2 éve egyet, még bírja.... Pár éve kezdték az ipart, úgyhogy komoly tapasztalattal szerintem nem bírnak még
Hali !
kb két hete vettem yuassa akkumulátort 17000-ért
ugyan az mint a gyári nekem kb két évente cserélni kellett. Mindig valami olcsóbbat vettem nem éri meg unibat motobat max 2-évet bír. A yuassa sokkal könnyebben indít.
A márka amerikai.
Amerikai?...az exide is kínai.....
Tessék:
link
Kisebb az indítóárama.....hamarabb lemerül....,de a legtöbb csak kamu zselés csak valamilyen anyagra fel van itatva a sav, de attól az még nem zselés....
Ez is az volt... Miért ne amúgy?
Zseléset ne tegyél bele...
Ez 17 lenne taiwani yuasaból ami igazi nevén toplite...
Az.
Ugyan nem vagyok teljesen tisztában az akku jelölésekkel, de a mostani meg gondolom azért CBTX és nem YTX mert ez zselés.. nem de?