Helló! Lécci segítsetek nekem! Van egy 2008 Suzuki Sv 650-s motorom és az a bajom hogy elkoptak a gumiaim és abban szeretném a segítségeteket kérn, hogy milyet vegyek? A könyve dunlopot ir!
Nekem is ugyanez a problémám volt, és én is a hasonló köröket jártam elősször (szinkron, alapjárat, TPS állítás, mérések stb) de a probléma sokkal egyszerűbb volt. a csatolt képen látod az alapjárat működését, és nekem az 1. és a 2. között egy miliméter hézag volt, be tudsz nyúlni és ha kézzel megmozgatod akkor ha hézag van közötte akkor nem jó. ezt nézd meg hideg és meleg állapotban is. a kis állítócsavarral utánna tudsz álítani hogy a hézag minimális legyen. alul látod a táblázatot mennyinek kell lennie fordulatszámnak egyes hőmérsékleteken. 50 fok környékén áll az eredeti állapotba, de ha eléred az üzemi hőmérsékletet akkor beállíthatod az alapjáratot is 1400 körülire. az a helyzet hogy akármi mást állítottam mindennel csak rosszabb lett. egyébként a motornak is jobbat tesz ha 2400-2500 körülin melegszik fel, kicsit terhelve mert ha 1500 as fordulaton (terhelés nélkül) nem tud felmelegedni elég gyorsan, és ez miatt jobban kopik a motor. ezzel a beállítással szép lassan visszaáll úgy 70 fok körül 1600-1500 környékére és kb 80 foknál áll meg 1400-on.
160-nál tökmindegy.................mind hangos...................pályán füldugó ha meg nem ott megyek nem megyek gyosan................csak úgy papásan.
amúgymeg félsüketen tökmindegy.
A Shoei is, elég zajos, de legalább nem nyom sehol... ...eddig ez a legkényelmesebb sisakom, illetve volt (van) egy Lazer Granville felnyitható, na az kényelmes és meglepően csendes volt amíg hordtam....
3 éve 30-ért megérte. Télen kapott egy új plexit(utángyártott), talán jövőre lecserélem valami értelmesebbre. Ezt a Scorpion szériát néztem, esetleg a szokásos XR1000-1000, GP Tech stb darabokat, de utóbbiak jóval drágábbak a Scorpionnál.
A rossebbnek kell :D jó nekem így is, csak ha lehet vele valamit kezdeni akkor megnézetem inkább.
Mert nekem viszont nem esik le, 1400 alá nem megy be hidegen se.
Ugyanez....hidegen 1500, de azonnal leesik 1000 körülire és ha bemelegszik akkor már jó.....ki kell próbálnom amire gondolok, tisztítgatással és állításokkal ideig-óráig jó...
Vergozos terdlerakas ragogumi puha cuccon vagy kilometergyujtes nezelodve szep lassan komotosan.
Nem kisesvét meg hasonló kisköbcentis libakergetőt.
Ezrest.
hogy te mindent megjegyzel! :-)))
amúgymeg félsüketen tökmindegy.
Evvan.
Osamunak kell az osztalék.
Mert nekem viszont nem esik le, 1400 alá nem megy be hidegen se.
link
650-é olcsóbb.
Csak tudni kéne mi kell róla és megnézni hehogy az hiányozzon.
A motorok elég nekem társaságnak.