Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel pünkösd semmiről nem maradtál le.

Május 18-19-20.

Szállás van minden bokorban sok így nincs értelme foglalni.Én csak sisakot-kesztyűt vettem le és már jött ember hogy szobát szeretnék e.

Bár a Bandittali is arra lesz így lehet ütközünk velük.
De nem muszáj.

Olyan mint mindíg.Ahogy esik úgy puffan......................tudom hogy így szereted nem agyonszervezve.
pontosan mikor és hány nap? szállás foglalva vagy improvizálunk? hányan, ki és hányfelé? lehet lemaradtam de ilyenek azért érdekelnének, meg esetleg egy útvonal
Má meg lett tervezve.
Két verzió.
A.Le Barcsig majd Bosznián át KB karlobag körül érünk partot onnan fel szlovénián át haza.Ez legalább 2 külön szállást jelent útmentén.

B.Ugyanez lefelé de két éjszakát horváon a parton töltünk és haza mittomén merre.

Lemondani nem lehet.

Horvátországot ideje lenne elkezdeni tervezni, hogy aztán 2 nappal előtte lemondhassuk
Akkor kifizetődő megaszékekkel birkózni.
jah, vállban kicsit szűk lett, máshol inkább lötyög
Jó lenne...
Ruha szűk?
király Velence lett csak belőle, felmentem a kilátóba aztán haza. azért sikerült kicsit meghúzni a gázt, ilyenkor tavasszal pláne döbbenet hogy hogy megy a motor
Szóltam ataaa-nak is.Hátha GS-esek is gyönnek.
Jó...
Akkó vasárnap.
Nekem igazából mindegy mikor megyünk mert a dolgomat át tudom tenni bármelyik napra....csak el kell dönteni csütörtökig...
Arany gyerek ez a Laller.
Ja..................vasárnap mindenképp megyek ha nincs eső.Már mondtam hogy semmit nem tervezehet senki nekem.
Bár a hátsóm kopásjelző közelében de sz..k rá.

Az accuweather szerint jobb lesz mint ma 1 fokkal.
Én sem régen a kamionnal....mint írtam megszívattam magam, de Laller jóvoltából megoldódott...
Tényleg, jövő hét szombatra jó időt mondanak és egy 577 beficcenhetne.....igaz Te a boltban leszel, de hátha nem...vagy ha vasárnap is jó idő lenne akkor is mehetnénk...
Ja..............azzal a rohadt kamerával 3-ra végeztem.
Elvileg Velence volt a cél...,de hát majd elmondja...
Gondolom Esztergom,hambis.
Persze, a Te ötleted jóvoltából sirály lett ....jó, hogy jöttél!....merre jártál végül?
sikerült végül megoldani?
Nincs, kibasztam magammal, elvágtam egy levegő csövet és nem találok 8-as toldót......még szórakozok vele...
Sziasztok !

Van 2db eladó Shox Street Racer gerincprotektorom ! Mindkettő vadi új ! Csak a szekrényemben áll ! Sajnos a sem nekem, sem kedves páromnak, mert a bőrruhánk alá nem tudjuk felvenni, mert nekünk nagyon kényelmetlen !
Kb. 2 hónapja vásároltuk, de csak felpróbálva lett (sajnos otthon) :(
Az egyik "S"-es méretű, a másik pedig "M"-es v. "L"-es !
Az új ára 12.900Ft/db. Én 8000-ért adom darabját, de ha valaki mind2-t elviszi, akkor 15-be odaadom :)

Ha érdekel, nyugodtan hívj a 30/213-23-02-es telefonszámon !
Ha szükséges természetesen képet tudok még róla küldeni !

Illetve volna még egy gyári plexim 650/1000 S-hez, szép állapotban ! 6-ért vihető !