Sziasztok!
Volt téma mostanában a hidegindítás. Azt vettem észre, hogy nálam se emelt fordulattal indul (2004, 650). Beindítom, reggel, a vízhőfokot se tudja még kijelezni, de az alapjárat akkor is csak 1.100-1.200 körül van. Ez baj?
hali! segítsetek már nekem! van egy sv1000-es mocim tavaly óta állt és hidegen nehezen indul meg vmi fi hibát irkál! de melegen semmi baj az indulással!
mi lehet a bibi vele? benzinszivattyú vagy vmi más?
Csak találgatunk.....február elején bement egy kivizsgálásra a kórházba mert kissé fájlalta a hasát....ott megállapítottak egy örökletes, de hosszú lefolyású betegséget (porfíriát) és volt egy halom vizsgálat közben....viszont bent elkapott egy fertőzést amitől ott 7 hét alatt lefogyott 50kilóra (85 volt amikor bement) és alig kapott levegőt, hazajött, de 5 nap múlva mentő vitte vissza és ma reggel elment....azért volt itt is aki az utóbbi 4 évben megismerte amióta nálunk lakott.....
Srácok!
Hnap Esztergom felé vesszük az irányt, van valakinek jó útiterve akár odafelé akár konkrétan a környéken amit érdemes lenne megnézni illetve bejárni?
tehát a fényszórón is látod a vibrálást? nekem 13,8V a töltésem alapjáraton és fordulaton is, és több mint 7 évet ment az akksim, szóval nem biztos hogy az rosszat jelent szerintem.
A "vibráláson" és a képen látható állapoton kívül mást nem tapasztaltam. Töltésem alapjáraton 13,4V fordulaton 14,3V
Beszéltünk nemrég erről Tsanyi-val ő kicsit kevésnek találta a töltést, mértem egy 2006-os sv-t ott alapjáraton volt 14 fölötti.
Generátor körül még nem nagyon vizsgálódtam.
Minden más elvileg jó. Cseréltem fesszabot, akksit, relét, de semmi változás.
Volt téma mostanában a hidegindítás. Azt vettem észre, hogy nálam se emelt fordulattal indul (2004, 650). Beindítom, reggel, a vízhőfokot se tudja még kijelezni, de az alapjárat akkor is csak 1.100-1.200 körül van. Ez baj?
Talán délután ha lesz időm.
mi lehet a bibi vele? benzinszivattyú vagy vmi más?
Hnap Esztergom felé vesszük az irányt, van valakinek jó útiterve akár odafelé akár konkrétan a környéken amit érdemes lenne megnézni illetve bejárni?
Köszi
Beszéltünk nemrég erről Tsanyi-val ő kicsit kevésnek találta a töltést, mértem egy 2006-os sv-t ott alapjáraton volt 14 fölötti.
Generátor körül még nem nagyon vizsgálódtam.
Minden más elvileg jó. Cseréltem fesszabot, akksit, relét, de semmi változás.