Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kész van már az a kamion?
Sziasztok!
Volt téma mostanában a hidegindítás. Azt vettem észre, hogy nálam se emelt fordulattal indul (2004, 650). Beindítom, reggel, a vízhőfokot se tudja még kijelezni, de az alapjárat akkor is csak 1.100-1.200 körül van. Ez baj?
Helló.Az F1 vagy Fi kód hibakódot jelent.Sztem nézesd meg szervízben ahol rá tudják kötni számítógépre.Sztem valamelyik érzékelőd szarakodik.
Egy megfigyelő kamerát kell felfúrni.Én vagyok az erősítés.Jó magasan van.

Talán délután ha lesz időm.
Kamiont kell buzerálnom, de ha korán végeznék kéne menni valahová....
miért ott mi van?
Gáspár utcába.
ma valaki valamerre?
hali! segítsetek már nekem! van egy sv1000-es mocim tavaly óta állt és hidegen nehezen indul meg vmi fi hibát irkál! de melegen semmi baj az indulással!
mi lehet a bibi vele? benzinszivattyú vagy vmi más?
Dehogynem ismerted....az utolsó Arlón ott volt, a házunk előtt sátrazott....
én nem ismertem, de nagyon sajnálom. mostanában nem ez az első eset amit hallok a magyar egészségügy jótékony tevékenységéről
Szegény...................sajnálom....................
Csak találgatunk.....február elején bement egy kivizsgálásra a kórházba mert kissé fájlalta a hasát....ott megállapítottak egy örökletes, de hosszú lefolyású betegséget (porfíriát) és volt egy halom vizsgálat közben....viszont bent elkapott egy fertőzést amitől ott 7 hét alatt lefogyott 50kilóra (85 volt amikor bement) és alig kapott levegőt, hazajött, de 5 nap múlva mentő vitte vissza és ma reggel elment....azért volt itt is aki az utóbbi 4 évben megismerte amióta nálunk lakott.....
Generátor körül még nem igazán vizsgálódtam. A következő feladat az lesz.
mindenképpen a generátor - diódák - fesszab. között van a hiba, arrafelé kellene keresgetni.
Srácok!
Hnap Esztergom felé vesszük az irányt, van valakinek jó útiterve akár odafelé akár konkrétan a környéken amit érdemes lenne megnézni illetve bejárni?

Köszi
Uhh................volt valami oka?
Diodákat nem mértem, viszont kipróbáltam másik lámpát, szintén ezt produkálta.
Igen.....mi is megdöbbentünk ezen....
Zsolti? ? ? ? ?
A Zsoltira emlékszel nálunk ugye?.....az éjjel elment, 40 éves volt... .....
A diódákat lehetne még kimérni, azt mérted?....
Leginkább a hátsó lámpán, de észrevehető az elsőn és a műszerfalvilágításon is. A fényszórón a fordulat emelésre erősödő fény az észrevehetőbb.
tehát a fényszórón is látod a vibrálást? nekem 13,8V a töltésem alapjáraton és fordulaton is, és több mint 7 évet ment az akksim, szóval nem biztos hogy az rosszat jelent szerintem.
A "vibráláson" és a képen látható állapoton kívül mást nem tapasztaltam. Töltésem alapjáraton 13,4V fordulaton 14,3V
Beszéltünk nemrég erről Tsanyi-val ő kicsit kevésnek találta a töltést, mértem egy 2006-os sv-t ott alapjáraton volt 14 fölötti.
Generátor körül még nem nagyon vizsgálódtam.
Minden más elvileg jó. Cseréltem fesszabot, akksit, relét, de semmi változás.