Igen én amit írtam adat az 650re vonatkozik nekem 3.9volt a min a max 7 körül de akkor nagyon mentem és 2személy+csomag.
De normálba 5-6 között szokott kijönni.
Nem akarok hülyeséget mondani nekem 1000 SV van, de egy tankal a legtöbb amit elmertem menni 260 km volt, nekem pl 6 liternél többet sosem evett 100 km en(legkevesebb mért adatom 4.8 l ). A 650 nyilván normális motorozásnál akár 1 literrel is kevesebbet kajálhat. Én ha tehetem mindig 200 km nél tankolok.
ilyen esetben tényleg jol jöhet,de vizsgára iktasd ki
...ha unatkozol a müszerfalvilágitást tedd fényérzékennyé,és az egész világitást mechanikusan egy mozdulattal billenthetövé (mint az szokás az elmebeteg bajoroknál)
hát jah, csak pont arról van szó, hogy 7-8V alatt már hiába tolod, mert a gyújtás már nem működik. és ha közben a lámpád 10A-el szívja az akksit akkor ezt elég gyorsan eléred ha már szarakodás van
ha megfigyeled nem csak az indítózás idejére hanem addig nem kap semmit a lámpa amíg nincs töltés. szerintem számít valamit az akksinak és ha pont ennyi hiányzik hogy elindul a motor vagy sem akkor elég sokat
Jobban jársz valszeg.
Lehet. Nem kizárt, hogy a posta árán megkapod a 3 patentet, mert ha még Budapest környéki lennél akkor össze lehetne futni valahol.
De normálba 5-6 között szokott kijönni.