Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen én amit írtam adat az 650re vonatkozik nekem 3.9volt a min a max 7 körül de akkor nagyon mentem és 2személy+csomag.
De normálba 5-6 között szokott kijönni.
Zoli vazz..kib.szott precíz vagy :D Köszönöm szépen az infot meg a képeket! :)
Nem akarok hülyeséget mondani nekem 1000 SV van, de egy tankal a legtöbb amit elmertem menni 260 km volt, nekem pl 6 liternél többet sosem evett 100 km en(legkevesebb mért adatom 4.8 l ). A 650 nyilván normális motorozásnál akár 1 literrel is kevesebbet kajálhat. Én ha tehetem mindig 200 km nél tankolok.
ilyen esetben tényleg jol jöhet,de vizsgára iktasd ki
...ha unatkozol a müszerfalvilágitást tedd fényérzékennyé,és az egész világitást mechanikusan egy mozdulattal billenthetövé (mint az szokás az elmebeteg bajoroknál)
ügyes!
Előbb is feltehetted volna Pont most csináltam meg öntartóra hogy refi villantásra kapcsoljon be
Vettem akksit.
hát jah, csak pont arról van szó, hogy 7-8V alatt már hiába tolod, mert a gyújtás már nem működik. és ha közben a lámpád 10A-el szívja az akksit akkor ezt elég gyorsan eléred ha már szarakodás van
No problem...............betóljuk.
jah zsír, most már látom a hozzászólást
nem titkos leírtam a lényeget a videónál is. feszültséget néz az eszköz és ha megvan a töltés akkor akcióba lép
ha megfigyeled nem csak az indítózás idejére hanem addig nem kap semmit a lámpa amíg nincs töltés. szerintem számít valamit az akksinak és ha pont ennyi hiányzik hogy elindul a motor vagy sem akkor elég sokat
Készakarva.
Így nem felejted el.
K1-es 650-esen még ki lehetett kapcsolni a világítást.
Nem értem miért hagyták le az újabbakról.
Mennyire titkos hogy hogyan oldottad meg?
Mintha nekem gyárilag csinálná ezt.
Jahh,hasznos,sosem volt vele gondom,hadd dolgozzon az akksi!
Kapcsoló ami önindítózás idejére levágja a lámpát.
Mi is itt a lényeg? Xenon?
Láttam vazze.................te tényleg nem akarsz sehova menni motorral.
újabb elmeháborodásom

Jobban jársz valszeg.
Lehet. Nem kizárt, hogy a posta árán megkapod a 3 patentet, mert ha még Budapest környéki lennél akkor össze lehetne futni valahol.
Ennyit nyünyörögni patenteken.
Parafadugót bele.
Hát kb.
Valahogy odakerült egy 0 az 1-es után.
Én ezek között találtam meg! Így lehet h körbenézek majd vmi boltban!

link