Nem akarván rontani senki üzletét, nekem aszonták, ez "ugyanaz, mint a suzuki swift-é". Namost hogy ezt csak a működési elvére (be kell nyomni h kihúzhasd, remek), vagy a konkrét darabra mondták, azt passzolom. Ha igaz, akkor fillérekért lehet autósboltban szerezni szerintem. Egyébként nálam ez az N-es farokidom leszedésénél derült ki.
Persze, tudom bocs, h beleugatok. Csak azért írtam, mert azért sokan kitévednek néha Ausztriába, és hasznos lehet az info. Nagyon rászálltak a sportdobokra újabban...
Sanyi ha kijön a jobb idő, mehetnék hozzád valamikor?
Telóolaj csere lenne, amit mondtál árat rá abba benne van akkor az olaj meg a két szimering is ugye?
úú srácok ez az E betű meg matrica meg KPM meg megállítanak és fejbelőnek és társai egyre rosszabbul hangzik..
Tnap sikerült megtalálni a moci 2-vel ezelőtti gazdáját és kiderült, hogy a Karasnánál lett csinálva a hexagonal rendszer..
de se E betű se papír se semmi..tavaly vígan motoroztam, most kezdjek el aggódni, hogy valamikor gyalog megyek haza v legalább papírok nélkül?
link
Nekem az utasülés alatt hiányzik egy db. Egy átmenő csavarral megoldottam, de ha nem drága akkor beneveznék pár darabra.
Rendeltem 1 db-ot.
Na mennyit hoztak?
10-et.
de most viccen kívül, tényleg nem tudom mi az
viccet félre, átküldtem a mélt amit kértél!
Nekem egy hátsó sárvédő kellene SV 1000-re, (sürgősen)!
:)
Előre is köszönöm az esetleges ajánlatokat!
üdv.
Csimesz
ára:15000
Telóolaj csere lenne, amit mondtál árat rá abba benne van akkor az olaj meg a két szimering is ugye?
Tnap sikerült megtalálni a moci 2-vel ezelőtti gazdáját és kiderült, hogy a Karasnánál lett csinálva a hexagonal rendszer..
de se E betű se papír se semmi..tavaly vígan motoroztam, most kezdjek el aggódni, hogy valamikor gyalog megyek haza v legalább papírok nélkül?