Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy jártál mint a piacon: kérek 1 almát. 2 lett, maradhat?
Akkor többet kérek!
ez valami más lesz, azt írják 1kg/db
Egy sör.
Igazad lehet...
link
Nem akarván rontani senki üzletét, nekem aszonták, ez "ugyanaz, mint a suzuki swift-é". Namost hogy ezt csak a működési elvére (be kell nyomni h kihúzhasd, remek), vagy a konkrét darabra mondták, azt passzolom. Ha igaz, akkor fillérekért lehet autósboltban szerezni szerintem. Egyébként nálam ez az N-es farokidom leszedésénél derült ki.
Ha kerül még nekem is kellene 3 db. És mennyi darabja?
óó, ez jó a farokidomhoz is?
Nekem az utasülés alatt hiányzik egy db. Egy átmenő csavarral megoldottam, de ha nem drága akkor beneveznék pár darabra.
Idompatent.
Rendeltem 1 db-ot.
Na mennyit hoztak?
10-et.

de most viccen kívül, tényleg nem tudom mi az
semmi különös, már megint részegen fórumozik
Ez mi?
nyomtass ki egy A4-esre egy k-nagy e-betűt és told az arcába :-)

viccet félre, átküldtem a mélt amit kértél!
nekem kellene 2db
Sziasztok
Nekem egy hátsó sárvédő kellene SV 1000-re, (sürgősen)!
:)
Előre is köszönöm az esetleges ajánlatokat!
üdv.
Csimesz
Ha esetleg kéne valakinek, van pár:
eladó
ára:15000
Persze, tudom bocs, h beleugatok. Csak azért írtam, mert azért sokan kitévednek néha Ausztriába, és hasznos lehet az info. Nagyon rászálltak a sportdobokra újabban...
De most szó sincs az osztrák zsandárságról, csak a magyar kpmről meg műszakiról.
Köszi, hát lehet decemberben lesz csak jó idő
Ha végre lesz jobb idő gyere, de ahogy kinéz talán szeptemberre sikerül.. ....az ár igen, annyi, de azért hívj előtte....
Sanyi ha kijön a jobb idő, mehetnék hozzád valamikor?
Telóolaj csere lenne, amit mondtál árat rá abba benne van akkor az olaj meg a két szimering is ugye?
KPM egy dolog, osztrák Gendarmerie (ők a Polizei-nél nagyságrendekkel gusztustalanabb alakok) meg egy másik :)
Sima vizsgát meg lehet oldani okosban.
úú srácok ez az E betű meg matrica meg KPM meg megállítanak és fejbelőnek és társai egyre rosszabbul hangzik..
Tnap sikerült megtalálni a moci 2-vel ezelőtti gazdáját és kiderült, hogy a Karasnánál lett csinálva a hexagonal rendszer..
de se E betű se papír se semmi..tavaly vígan motoroztam, most kezdjek el aggódni, hogy valamikor gyalog megyek haza v legalább papírok nélkül?