Sziasztok.
Továbbra sem sikerült kideríteni az elektromos problémámat.
Világításom alapjáraton vibrál, fordulat emelésre erősebben világít.
Fesszab,akksi,töltés mérés szerint jó.
Hátsó lámpa vezetékei mérve, szakadás nincs, ellenállás azonos volt a helyzetjelző és a féklámpa vezetékén is.
Csak gyújtással így néz ki a lámpám.
Mindkét oldalt az alsó négy led normálisan világít, míg a felső három halványan.
Első és hátsó fékre is rendesen világít, az alsók is erősebbek és egységes fényerővel.
Valakinek ötlete?
A sportsmart egy tizessel vastagabb árban.Inkább szermányolok valami használt mislenyt plusszba és letudtam a szezont.
Valszeg power 2ct előre/hátra vagy power/pr2 hátra combo lesz.
Ne foglalkozz vele, én nekem tavaly októberben lejárt, tavaly október után még 2x-3x voltam vele gurulni, idén meg 3x-4x. Szerdán este gondoltam megnézem már hogy meddig jó, közben kiderült hogy már rég lejárt . Csütörtökön reggel bejelentkeztem, és 13:00-ra kaptam időpontot, sokan voltak előttem, így csak fél4kor kerültem sorra, percre pontosan 16:00-kor telefonáltak, hogy készen van ! Semmiért nem szóltak ( persze nem NKH ), se sportdob, se azért hogy hátul nincs idexem, csak a lámpába, se azért hogy nem gyári izzó van a motorba. Egyedül amit mondtak, hogy ha lehet, akkor a kék színű helyzetjelzőmet lehetőleg minél hamarabb cseréljem le, mielőtt adnak egy szép sárga csekket a yardok, és alaposabban ránéznek a motorra a kipufogó miatt...
DB killer vajon létezik hexagonal rendszerhez is ( mint amilyen az enyém? )
Csak simán berakom és mondjuk mehetek vele ki osztrákiába anélkül,h félnem kéne? Hátránya van teljesítmény terén?
Továbbra sem sikerült kideríteni az elektromos problémámat.
Világításom alapjáraton vibrál, fordulat emelésre erősebben világít.
Fesszab,akksi,töltés mérés szerint jó.
Hátsó lámpa vezetékei mérve, szakadás nincs, ellenállás azonos volt a helyzetjelző és a féklámpa vezetékén is.
Csak gyújtással így néz ki a lámpám.
Mindkét oldalt az alsó négy led normálisan világít, míg a felső három halványan.
Első és hátsó fékre is rendesen világít, az alsók is erősebbek és egységes fényerővel.
Valakinek ötlete?
Valszeg power 2ct előre/hátra vagy power/pr2 hátra combo lesz.
Ha nincs raktáron ami kell fél nap alatt beszerzik.
A motorakksiknál néhány adat el van írva.
link
11-13e körül.Nem yuasa de nem rossz.
Odajártam eredetvizsgára is mindig, eddig jó véleménnyel voltam róluk.
Ne foglalkozz vele, én nekem tavaly októberben lejárt, tavaly október után még 2x-3x voltam vele gurulni, idén meg 3x-4x. Szerdán este gondoltam megnézem már hogy meddig jó, közben kiderült hogy már rég lejárt
Azt hittem vmi okosság is van benne...
Csak simán berakom és mondjuk mehetek vele ki osztrákiába anélkül,h félnem kéne? Hátránya van teljesítmény terén?