Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aksi kicsit száraz volt..pár napja töltöttem fel.
De lehetséges hogy bikázás mellett is beleszólna ?
azért próbáld meg egy másik akksival ha tudod, lehet teljesen beszulfátosodott ez amit lemerítettél teljesen
Lehet hogy szokásomhoz híven hülyén fogalmaztam

Szóval a gyujtás bő 1 napot rajta volt..
És le is merült..De kocsival megpróbáltam bikázni ..Sikertelenül mert csak kerreg a relé mintha nem kapcsolna. Elötte minden okés volt. Leégettem mert rajtahagytam?

Ezer kösz atix ha nem sikerül megoldanom hívlak, de vmit megpróbálok itt a mocis boltból szerezni..Csak ahogy nézem többnyire 2 kábelosok ez meg 3..Mi az a 3 ? test, pozitív, kapcsoló ?
szerintem az önindító relének nem lehet baja mert az csak akkor működik amikor konkrétan indítasz, a gyújtáshoz semmi köze.
de ha ráteszel egy multimétert indítás közben akkor rögtön kiderül hogy rossz-e vagy sem
Bármilyen motorét beledobhatod, ha nem találsz akkor csörögj......
S.O.S

csütörtökön mennék műszakira(forgalombahelyezés)

Tegnap sikerült rajtahagynom a gyújtást...Ma bikázva is csak kerreg "szerintem az önindító relé a neve ülés alatt van és két vastag kábel megy az önindító felé " ms5f 531 12v van ráírva"

Tudom helyettesíteni vmi másik relével? Akár autós vagy vmi univerzális ideiglenesen be tudjam indítani..Vagy valaki véletlenül fehérvár közelébe 1 óra erejéig nem tudna megszánni eggyel ?

Előre is köszi
svmediát visszaolvastad? asszem Bope gyártott pár db-ot és mintha rajzot is láttam volna pár éve...
Ha van a garázsban vagy a környékén valami ami elbir egy motort fél órára nyert ügyed van.
Garázsban egy keresztgerenda talán az anjtóban,gyerekhinta,fa satöbbi.
Két 800 forintos spanifer kell és kulcsok.
Leveszed ráméred egy darab laposvasra a lukakat kifúrod felszereled a motort visszatolod és kezedben a kutyacsont.
Egy napos vasárnap délelőtt lazán megvan.
Tégla de lakás nem családi kecó, viszton bérlek külön garázst.
Gondolom nem örülnének ha a plafont megfúrnám,h arra lógassak fel valamit

Más ötletem nincs
Neked?
Panel vagy családi?
Nekem egy meglévő alap műszaki rajz is jó lenne méretpontosan de olyanom sincs..ahhoz is kéne legalább 1db eredeti alkatrész.
Köszi a felajánlást, de halásztelki lettem...gázos távolság:)
Agyalok még rajta,h hogy legyen...
Vagy blutyburuggy.

Asse tom mimerre DWG.
Vagy egy DWG rajz és seperc alatt kivágják lézerrel.
Lebiciklizel hozzám az áruházba és fellógatjuk arra az időre.
4 centiről beszélünk és elég kemény a telóm elöl jómagam pedig a cirkáló súlyúakat erősítem
Ebben neked igazad van és le is tudnám gyártatni csak nem tudom kiszedni a motorból a kutyacsontot mert nincs hova felfogatni a seggét:(
Nem fog nagyon beülni így az orra?
KB 4x30-as laposvasból kő egy méter és sokat mondok meg 4 luk.Talán 10-es tehát egy új fúrószár.
Az egész naggyából egy ezres meg a festék vagy szinter.
Az olajam már megvan, már csak szűrő kéne.
A kutyacsontos "balhé" miatt mindenképp fogok menni hozzád csak megmondom őszintén nagyon sajnálom a pízt rá.
Egy 500Ft-os alkatrészt 20-40k között árulnak a boltokban...
Tényleg nem vagy egy gyors csóka.
4 éve tenyerelt rájuk a NAV.
Új cég,új cég,új cég először csak minden vásárlásnál máshova kelett utalni majd már csak KP-t fogadtak el majd egyre nehezebben jött meg a rendelt árunk.
Utána már a saját boltjaiban is elkezdődtek a leárazások elsőnek csak 145-20-30-50-70%-ok.
Majd ahogy fogyott az áru először a vidéki boltok zártak és felkerült a Dunakeszi bótba.Majd az is kakukk.
Evvel párhuzamosan hanyattestem az áraiktól.
Egy 220e-res garnitúra felárazva 850re majd onnan 70/%-ozva.
Oszt mikor nagy volt a gebasz tavaly-tavalyelőtt a rendelésekből befolyt előlegekből kezdték el finaszírozni a régebbi rendeléseket mert a nagyszállítók előrefizetésre rakták őket.
Na ez volt a mélypont.
Most van egy új nyugatmagyarországi importőr és a keletmagyar Ballához csapódtam.
Oszt ennyi.
Biztos van benne valami....
Nem is tudtam hogy annyi neki, talán ősszel még katalógust is néztem.
Nem!
Főleg, hogy ilyen retek idő van, meg a mostani gumiban még talán 1 ezres benne van.