Csak azért kérdem, mert akkor már nem ez lesz rajta, de ha érdekel felviszem. Most szombaton viszont még ez lesz rajta, az ETO-parknál leszek dél magasságában.
jajah néha az is egy szenvedés, én is olyat használok csak én megmelegitem gyujtóval egy picit akkor könnyeben rámegy majd ha lehülik felveszi a formáját a légtelenitőnek
nemtudom nekem elsőre sikerült nem szeretnék okoskodni nem is azért irom de azt megfigyeltem már ha a gumicső nincs tökéletesen rányomva a légtelenitőre és ugye légtelenités közben mikor behúzod a kart és elzárod akkor ott betud szivni egy kis levegőt és olyan mintha a féknyeregből jönne ki de természetesen nem onnan jön csak a cső csatlakozásánál benyakal egy pici levegőt
én egy hete cseréltem le a fékfolyadékot de én levettem a nyergeket is és kitisztitottam mert elég régi volt már benne az olaj és ugye ha nem szedjük le a nyerget akkor marad benne valamennyi a régiből, de feltöltés után pár fékbehúzással és a csavar tekergetésével már nemvolt benne levegő egyáltalán
Pesten hol tudnék venni olajszűrőt kis SV-hez?