Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Pesten hol tudnék venni olajszűrőt kis SV-hez?
Még nem biztos.
Úgy néz ki van fékem.................
Értem.Lehet kimegyek megkukkantom De sajna ennyit nem szánok rá,meg megpróbálom majd eladni a gyári dobot
Nem, ez nem az lesz.
Most hétvégén lesz ETO parkba az a motoros kiállíts?
Csak azért kérdem, mert akkor már nem ez lesz rajta, de ha érdekel felviszem. Most szombaton viszont még ez lesz rajta, az ETO-parknál leszek dél magasságában.
Szia megyek SZE talira akkor megkukkantom, de sajna ennyit nem szánok rá
A légtelenítő csavar menetére tegyél zsírt, mert onnan is képes levegőt szívni, ha nem szív "farsot", akkor nagyon kevés fékfolyadék fog kárba menni.
Nyitott dob akutális lesz nekem is

Mit szoktak állítani tulajdonképp ? Keverék képzés? Azon belül merre mozdul ?
vagy talán most szombaton is.
60km
peter03133: Ha 18-án kijössz a találkozóra a SZE-hez, megtudom mutatni
Nem eleget.
Sziasztok, tudjatk mennyit lehet meg elmenni a 03 utani sv-vel ha kivillant a tartalek uzemanyag lampa? milyen tapasztalatotok van?
jajah néha az is egy szenvedés, én is olyat használok csak én megmelegitem gyujtóval egy picit akkor könnyeben rámegy majd ha lehülik felveszi a formáját a légtelenitőnek
Olyan kis szilikoncsövet használok hogy sokáig tart rátuszkolni.
nemtudom nekem elsőre sikerült nem szeretnék okoskodni nem is azért irom de azt megfigyeltem már ha a gumicső nincs tökéletesen rányomva a légtelenitőre és ugye légtelenités közben mikor behúzod a kart és elzárod akkor ott betud szivni egy kis levegőt és olyan mintha a féknyeregből jönne ki de természetesen nem onnan jön csak a cső csatlakozásánál benyakal egy pici levegőt
A kétdugós pikk-pakk megy.
Ez a rohadt négydugós egy szívás.
én egy hete cseréltem le a fékfolyadékot de én levettem a nyergeket is és kitisztitottam mert elég régi volt már benne az olaj és ugye ha nem szedjük le a nyerget akkor marad benne valamennyi a régiből, de feltöltés után pár fékbehúzással és a csavar tekergetésével már nemvolt benne levegő egyáltalán
Kezd nagyon tele lenni a ....m a 4 dugós fékkel.

KB átpumpáltam 4x egy flakon fékfolyadékot de még mindíg bubia.

Vákumossal is meg kézzel is.
az igaz
Valami durva lezáró lánc és az ima.
ha kitámaszt a szelep azt nem fogod hallani