Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hondával ilyen szempontból nagyon meg vagyok elégedve pillanatok alatt ki lehetne venni belőle a blokkot, lehet úgy gondolták a tervezők hogy ha már gyakran kell szerelni legalább könnyen ki lehessen venni belőle

De ez a sor4 érzés azért nem az igazi
aztán szobatársam dicsekedik hogy milyen egyszerű a triuphokat szerelni mert mindent tökéletesen megoldottak rajta
akkor az sv-n kutyafasza gyertyát cserélni
Oszt képzeld az angolon a tankot,a légszűrőházat a 3 nagyfesztrafót a SAIS-t a kér Reed szelepről is le kell venni.
Én kérek elnézést
Egy honda talán de ez SV................nem történik semmi vele.
nem az hogy gáz de valami történik az út szélén épp valami idegen országban... gondolom nem viszel magaddal egy egész szerszámos kocsit
Nekem meg 2 és még leakasztott hűtő se vót gáz.
Bár én nem vok motorszerelőtanonc így nem drámáztam ennyit.
Gyári szerszámkészlettel sem jön ki? Nekem kijön mind a 4, és nem is kell megfeszüljek hozzá
A gyertya kiférne.A fejed meg a kezed nem fér be.Tól nagy az előbbi.
Neked meg a tanktól nem jön ki így le kell venni.
ez komoly? nem fér ki a hűtőtől a gyertya?
Csak leakasztod és picit félretolod.
Kedves SOS segítők :D
Elmesélem a kálváriám. Megoldódott a probléma.

Többszörösen leszivatott minden..
Bikázás közbe azért csak cicergett mert a bikakábel megtört..Így vakvágányon jártam

Akksira rámértem akkor még 12V volt..aztán természetesen lemerült a multi..Így még mindig a relére gyanakodtam.

Feltöltöttem közbe a moci akkut. És láss csodát ment..Más kérdés hogy a hátsó henger nem ment mert a gyertya megszívta magát és korom fekete is volt.Pucolás. És most mintha 0km es lenne :)

Első henger gyertyacserénél hűtőt is le kell szedni jól látom ? :S
Üdv.

Keresek egy kipufogót a 2005-ös SV650-re.
Csak olyan érdekel, amihez van szűkítő, E-s, és műbizonylattal rendelkezik.
Az 3-4 nap tengerpart még beeshet.
Az azért még odébb van.......még elhatározás sincs, nem hogy cél....
Jah, ez kb Júnisban lenne esedékes..mármint a vizsga.
Te leszel az én emberem de múltkor olvastam, hogy erősen gondolkodtok a külföldre menetelen..ezért sem akarok mindenben Rád hagyatkozzak mert ha probléma van akkor Te vagy Zoli mindig tudtok segíteni de ha úgy döntötök a családdal,h mentek ki akkor kell keresnem alternatív lehetőségeket is.
Alap esetben hozzád viszem / vinném a vasat..
Persze...
Nem néztem meg, lehet utána keresek!
Thx
Ebben a garázsban semmi nincs:DD
De szerintem az lesz, hogy haverom garázsába átviszem hátha pár napot ellóghat ott a moci..
Na hát a vizsgáztatás miatt fosok én is rendesen.
Szóval van itt valaki aki majd tudna segíteni esetleg?
Nekem kis SV-m van, dupla dörrentővel és baromi hangos ( E betű tuti nincs rajta de mondjátok hol kell nézni ) és hátul ledes az index is (szerintem az sem E-betűs de hol kell nézni? )

Nekem az egész rendszer át van építve, így esélytelen,h visszaépítsem az eredeti rendszert...
Vidd maszek helyre. Kpm-nél sok a szarakodás.
Én mondtam hogy hozd ide de gonosz vagy ezért már nem áll az alku
az indexek miatt nagyon harapnak. Ha nem lenne velük ilyen gond, már én is lecseréltem volna erős LED-esre. Sajnos elég kevésbe van belevésve az E..
Valaki a gyári dobjan az E betüröl csinaljon mar par kepet. Elöre is köszi.
Ma akartam intézni a papirokat, de az a buzi kpmes nem adta meg a müszakit. Dobrol hianyzott az E betü, elsö gumi szerinte kopott volt, de ami legjobban tetszett: elöl a helyzetjelző ledes volt, es azon sem talalt E betüt...