Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet venni vízálló GPS tartót. Majd egy olyanba.
Gondolod?Mentem mar maskor is hideg aszfalton gond nelkul?nem lehet hogy valami beallitasi gond? Utanfutas?
várj olyan hőmérsékletű aszfaltra amin tapad a gumid.
Hali, volt ma egy előzésem és elkezdett picit szitálni. minimális volt csak de éreztem hogy kezd felerősödni és egyből lassítottam. mi lehet az oka ennek a szitálásnak? min kell javítanom hogy ne kezdje el ezt?
Ha rászánom magam a puccerájra ezt használom.

Nagyker áron gyön és kurva sokáig elég.
Tisztítóval együtt.
na ma kipróbáltam ezt itt. Elég jó cucc.Mindenkinek ajánlom!
megtaláltam köszi
Hello!
Valami elérhetőséget tudsz dobni annak, aki gyöngyös-pesten csinálj az összekötőt 6500-ért?
Köszi
nem szoktam túl gyakran nyélgázon menni
A rugót ezért szokták odatenni....az olcsóbb megoldásokhoz nem jár, de ha nem túl öblösek és nem zavarod tiltás közelében akkor kibírhatja...
Hmm, akkor nekem a martin dob bilincses megoldása nem a legjobb?
Tökély..............ha esedékes szólj.
Adok minden francot hozzá.
Valszeg kell egy teljes új mizéria nekem a festés miatt.
Akkó' majd beszélünk, kéne...
Sima liba.Tök tuti az állapot.Ahogy láttad.3x ha volt használva.
Rezgéscsillapító....ha fixen rögzítik ezt a dobot akkor a rezgéstől eltörik a cső....a sportdob a V2-őn nagy rezgéssel jár....ezért nem használunk rajta carbon dobot sem mert szétszakad....

nem tudom elképzelni, hogy mivel jobb ez a rugós dolog.. na mindegy, csak érdekelt
Zoli, a nyeregtáska milyen állapotban van?...ez az amivel jöttél régebben?....az enyém már elég gatya szegény nem ártana egy frissítés viszont hengertáskám van kettő is...
apróban megtalálod a hirdetést.
szoros az illesztés a rugós csatlakozásnál, a bilincs nem tudja a fix anyagot összehúzni.
Jólett-jólett :) Ötletes

És a telefont, hogy/mivel rögzíted fel rá ?
E jeles? Mennyit kérsz érte? Jó lehet ez Régi Svre is ? Bocs ha sokat kérdeztem
Akkor jól gondoltam. Azért egy bilincs csak jobb nem? (nekem úgy van)
az húzza össze a dobot a csővel. De minden dobnál/rendszernél így van