igen lassan eléri a 24ezres szervizt egyébként úgy durrog hogy 6ezres fordult illetve felette túráztatva a gázt, de ha lenne valami a szelepekkel akkor hidegen alapjáraton lenne hangja a blokknak nem?
Itthon természetesen fűtött garázsban van , de például ha bemegyek vele koliba vagy barátnőmhöz ott nem igazán tudom zárt helyre tenni, csak fedettre. Nem kell atom védelem (tudom nincs is ) csak, ami praktikus nem túl drága és azért okoz kis nehézséget a lopásban. Megoldás?
rendben köszönöm akkor bizom benne hogy elfogja viselni habár én meglátásom szerint "sok" anyagot kap mert szeret durrogni a gyári dobbal vagy minden sv ilyen gyári dobbal?
Miután elküldtem rájöttem, hogy a garázs sokféle lehet.
Nekem magánház alatt van a garázs, kutyákkal védve. Persze ez se holtbiztos
Amúgy szerintem nincs lophatatlan holmi. akármiről is van szó
Annyit még elvisel....nekem is egy elég nyitott finster volt rajta és ment vele torpanás nélkül.....,de nyilván nem ártott volna egy kis állítás, de az padon drága másképp meg nem tudod mit állítasz legfeljebb fülre mint a nagymenők...
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy karbis sv-n ha egy nyitott kipufogót illetve a fél rendszerét teszem fel ( csak az első hengertől jövő cső marad a gyári a bilincsig) akkor kell majd állitani a motoron?
Sziasztok!
Sok locsolót mindenkinek!
Másodszor szerintetek mi a legbiztonságosabb lopás elleni védelem motorra? Ti mit használtok, nektek mi vált be? Csak egy sima láncos lakat vagy valami riasztós megoldás? Várom az ötleteket, tapasztalatokat:)
A sima táskákat csavarral rögzítik.
Én nem vennék givit mert drága.
Inkább egy Bags connection félét.
A lelomotornál 5-6e körül vannak.
Bár a másolt kínaiak még olcsóbbak.
Nekem magánház alatt van a garázs, kutyákkal védve. Persze ez se holtbiztos
Amúgy szerintem nincs lophatatlan holmi. akármiről is van szó
Amúgy nem mindegy hogy itthon vagy külföldön?
Van zárt,fedett helye vagy utcán?
Olyan kérdésem lenne hogy karbis sv-n ha egy nyitott kipufogót illetve a fél rendszerét teszem fel ( csak az első hengertől jövő cső marad a gyári a bilincsig) akkor kell majd állitani a motoron?
Sok locsolót mindenkinek!
Másodszor szerintetek mi a legbiztonságosabb lopás elleni védelem motorra? Ti mit használtok, nektek mi vált be? Csak egy sima láncos lakat vagy valami riasztós megoldás? Várom az ötleteket, tapasztalatokat:)
Lesz egy
ilyenem eladóba esetleg valakit érdekel? kamera/gps/stbnek tökéletes.
Az előbb hívtalak, csak nem vetted fel. Engem érdekelne a tankbőr :)
Nem érdekel valakit egy BAGSTER tankbőr táskával?
Én nem vennék givit mert drága.
Inkább egy Bags connection félét.
A lelomotornál 5-6e körül vannak.
Bár a másolt kínaiak még olcsóbbak.