Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a kül. az S-N között?
Sz.tem S.
Nekem már régóta benne vannak a gépemben ezek a kütyük.
Sokkal jobb lett tőle a moci.
Jó tudni.
Bár a K6 nak szín ugyanaz N-esben meg S-esben is.Legalábbis amiket láttam.Igaz ami igaz nem vagyok benne biztos még keveset láttam belőlük.
Pl azt a gumicsöves sapkás megoldást ami S-esben van és felljebb viszi a betöltősapkát még csak robbantott rajzon láttam.
A vízhajtásnál lehidaltam.Pedig az még csak előfutára volt a léggyorsítónak vagy mi a frász az.
Van, de még évjáratban is.
Szerintem igen!Valószínűleg igaz hogy évjáratonként eltérő!
Van külömbség S-N közt hűtő ügyben?
Amúgy ha nincs labdává gyűrődve vagy fecnikre szakadva egy hűtős megmentheti vagy ha viszed a motort és a hűtő maradványait tud csinálni is.
A 170 Km nél villogás 250 nél világítás majd 13,5 liter tankolás normális?
S vagy N? Utánanézek.
Hello mindenki.
Segítség kellene a vasamhoz.
99'/650 SV.
Vízhűtőt nem tud valaki?
Használt,felujjított,utángyártott,újj;mind
en érdekel.
Előre is köszi.
Lemértem a fogyasztást a napokban!Vegyes használattal(Város,dugó,országút nyugisan,autópálya tempósabban) 250 km.-nél kezdett el villogni a benzinlámpa és 300 km.-nél kezdett el folyamatosan világítani!Nekem ilyenkor 15 litert lehet rátankolni,tehát a fogyasztásom 5 literre jött ki!Szerintem ez nem rossz!
Kinek az adatlapján volt az a felsorolás részlet amin le volt írva, hogy mit mondanak a különböző embertípusok a motorosokra.
Barátnő...
Irigykedő....
stb.
Okés Írok választ..
Küldtem mailt!
Msn? Este leszek!
Vedd meg az enyémet Bud.Csináltatsz hozzá egy pár összekötőcsövet és már szól is a mennydörgés.. Megoldjuk ócsóér a dobokat..
ezt jól mondtad!
Felül légszűrő, alul dob :) Középen meg írás :D
Az mit jelent, hogy alul-felül?
Csak egy dob van rajta, és annyi. Nincs írva sem, bár lehet, hogy nem tenne vele rosszat!
650? A kipu mennyi lenne külön?
A képen egy 120x160 pixeles pár piros pixel látható.
Sziasztok! Sajnos meg kell válnom kedvencemtől, és tartozékaitól. Ha érdekel valakit eladó a képen látható sv és a kipu rendszer külön is. krombi@freemail.hu
Inkább a sajátommal vinném egy kőrt! Nem vagyok megalomán 1000-es! Ha meg egy nőhöz 1000-es gép kell, hogy összeszedjem akkor inkább rihadjak meg egyedül!
fain termékkapcsolás
Ahhoz , h a csajt elvidd egy körre, meg kell venned hozzá a motort...
Én a hangjától inkább ittam egy sört! :D