Srácok egy kérésem lenne, hátha tud valaki segíteni.
Egy kedves vidéki ismerősömnek kellene - továbbítom a kérését - nektek biztosan nagyobb az ismeretségi körötök motoros fronton.
Kérlek továbbítsátok már baráti körötökben - Köszi előre is !
Szó szerint bemásolom kérését !
" Kedves motoros ismerőseim!
suzuki SV650-es hez kéne sürgősen kipufogó (gyári) műszaki vizsgára! Nagyon fontos lenne! Előre is köszi."
Zoli te paypalozol igaz?
Vennék neten egy telefont de csak paypallal lehet fizetni. Meg lehetne oldani, hogy "átpaypalozod" az összeget? Természetesen csak az után, miután átutaltam neked az összeget az összes költségeddel együtt. Megoldható?
itt a yamahákba pl méretben teljesen megegyezett a két bowden, volt csináltatva is és ez a babetta fékbowdenje is. Teljesen tökéletesen illeszkedett a gyári házba. Én kb 17 ezret mentem el vele, a valószinüleg gyári bowdenje is ennyit bírt
Csak annyiban különbözik a babetta meg suzuki bovden, hogy az egyik olyan mint egy cérnaszál, a mások meg mint nagyon sok cérnaszál. Bár az igaz hogy egy honda meg babetta bovden között biztos nincs sok különbség... Na béke
A csináltatott is szar.
És ezek a szerelős horrorok.Nekem volt.Most.Simán karcolta a gázkar belsejét mert nem méretpontosan ugyanaz volt.
Pedig a gázkarom az SV s-es gázkarja.
Ugyanattól a beszállítótól érkezik.
Lőttem egy gyári bowdent és jó lett.
jogos, neked 1000 van. Azért kíváncsi lennék hogy miben különbözik egy bowden amit szakember csinál meg amit megveszel a boltban, most a gyárit félretéve. És mivel amit a szakember csinál az sem teflonos a babaettaé sem teflonos nem értem mi lehet a különbség pláne ha még egy gyárból is származik az a bowden. De ha nagyon sok szabadidőd van légyszives vizsgáltass be egyet. Köszi.
Volt már a kezedben babetta fékbowdenje ?Ezek azért nem az a 30éves bowdenek, lehet mz bowden volt de nagyn babettara emlekszem. Ha nem tetdszik vedd meg nyugodtan az X ezer forintos bowdent.
Nem értem miért lenne kókány de tőled más reakcióra nem is számítok ;)
Tolnán csinálnak bowdent, ha esetleg erre felé jársz. Amúgy én pl babetta hátsó fékbowdent szoktam befűzni, lehet hozzá kis csavaros pöcköt a végére a másik végére egy kis hengerecskét mit beleakasztasz kb 1500 forint és nem kell "kókányolni" a forrasztással
Ha elszakadt és csak pótolni kell akkor arra jó egy sima bowden is..
Én pl egy mz valamelyik bowdenét méterre vettem 500ft-ér.Meg két diót is rá,(vagy egy réz csavarból csinálsz rá egy kis kockát kifúrod és ráforrasztod)
De az igazi a gyári azért
Tyúkanyó vagyok a robogós fórumból .
Srácok egy kérésem lenne, hátha tud valaki segíteni.
Egy kedves vidéki ismerősömnek kellene - továbbítom a kérését - nektek biztosan nagyobb az ismeretségi körötök motoros fronton.
Kérlek továbbítsátok már baráti körötökben - Köszi előre is !
Szó szerint bemásolom kérését !
" Kedves motoros ismerőseim!
suzuki SV650-es hez kéne sürgősen kipufogó (gyári) műszaki vizsgára! Nagyon fontos lenne! Előre is köszi."
Vennék neten egy telefont de csak paypallal lehet fizetni. Meg lehetne oldani, hogy "átpaypalozod" az összeget? Természetesen csak az után, miután átutaltam neked az összeget az összes költségeddel együtt. Megoldható?
És ezek a szerelős horrorok.Nekem volt.Most.Simán karcolta a gázkar belsejét mert nem méretpontosan ugyanaz volt.
Pedig a gázkarom az SV s-es gázkarja.
Ugyanattól a beszállítótól érkezik.
Lőttem egy gyári bowdent és jó lett.
Nem értem miért lenne kókány de tőled más reakcióra nem is számítok ;)
Én pl egy mz valamelyik bowdenét méterre vettem 500ft-ér.Meg két diót is rá,(vagy egy réz csavarból csinálsz rá egy kis kockát kifúrod és ráforrasztod)
De az igazi a gyári azért
itt válaszd ki a megfelelű típushoz ennél olcsobban sehol nem láttam.