Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg telefonszámod van hozzájuk?
Azaz, pont pénteken jártam náluk :)
Sziasztok !

Valakinek esetleg tankbőr nincs "raktáron" ? :)
Ja a második körforgalomnál jobbra ha még ott vannak.2.-3.ház lehet a bal oldalon.
Aszalósék tényleg megcsinálják neked, csak a cím nem stimmel. Dunakeszi Határ utca 2 lesz a helyes, a milléhez semmi közük.
Ismerős azt nem ismeri ami nem árt.....ez nem árt:
Köszi, már közben énis találtam. Shoxnál 15nnél kezdődik...

Ha már így szóba elegyedtünk Motorolajadalékról mi a véleményed? Úgytudom teis használsz motorba. Ismerős véleménye szerint csak árt egy jó motorba, olyanba érdemes csak ami szét van kopva.
Én tegnap cseréltettem, 2.6-7 körül ment bele. 3L elég mindenképp, és még töltögetni is marad.
Dehogynem, egy csomó boltban, talán itt is link és postáznak.....
Értem köszi!
Magyarszkiban nem lehet valahol ilyet venni?
Kicsit több mit 3 liter.
Ha maxig töltöm.
Talán 3,3-3,4.
ééés ezt nemrég egy itteni topicban is olvastam mestertől.....vazz majd elélveztem...
A sajátodat nézted?...nem tudom abba mennyi kell....
Múltkor láttam egy állat ismerősömet akinek elég sajátos az olajcserélési technikája. Leengedte az olajat, majd 10 perc után elindította, hogy kinyomja az összes olajat ami még van benne, és járatta 15mp-et olaj nélkül. Mondtam neki, hogy kicsit beteg vagy, de én voltam a hülye, mert ezt így kell. Nem lettem volna főtengelycsapágy abba a motorba (drz400)
Bassz......ezt equrtam.......ja harom liter.
Pécsváradi vagyok
Öööö, 2.7-9 attól függően mennyire sikerült kijátszani a régit....3 liter mindenképpen elég és marad is egy kevés....
Olaj szűrővel 3,6 liter.
Hűtőfolyadék nekem egy másfeles palackból maradt valamennyi.
Sziasztok!
Nincs lehetosegem belenezni a manualba szoval az lenne a kerdesem,h hany L olaj es hutofolyadek kell a kicsi SV-be?

Koszonom
Kb. mint Te.
a tokot a Louis-ban vettem, talán ez az: link de van többféle méret.
Mennyire vagy közel kakasdhoz ? Csak azért mert írtad hogy "itt a kakasdi bontoba"
Múltkor küldtél képeket, hogy hogy van felszerelve neked a GPS motorra. Azt a tokot amiben a gps van honnan szerezted?
hzolee: ha nem túl nagy kérés, megtudnád nekem mérni, hogy az Y-elágazás utolsó varratától hány mm-re van elvágva a rendszered? Bódis összekötő miatt