Ezt nézze meg valaki plíz.
Állítható kutyacsont, nekem csak az lenne a kérdés, hogy vajon mennyire stabil ez a cucc? Mert úgy látom, hogy úgy lehet állítani a magasságot, hogy azt a bizbasz csavart tekergetjük..vajon az a csavar ott elég erős?
Hmm...............mivel a sima számlám nem dombornyomott kártyás szar így öcsémnek a régről meglévő ilyen számlájára teszem a pízt és onnan vonják.
Azon meg csak annyi van ami kell.
A mindennapos bankszámlám adatait senki se tuggya..............bár asszem most az is 573 forinton áll.
nekem mindig 0 a paypal egyenlegem és akkor veszik le a számláról ha konkrétan fizetek vele valamit, szóval igen. eddig soha nem volt gond, mondjuk nagy kárt nem is tudnának csinálni a számlámon, mindig csak kevés pénz van rajta
Semmiben nem különbözik a 2 márka, ugyanott gyártják őket, lehet még ugyanott dobozolják is.. A "nagy" márkák is használnak Mediatek procit szóval azok sem jobbak.
Mellesleg átmérőre lehet venni szóval én bevittem a régit és adott egy kotta ugyan olyat...Aki nem tud mérőszalagot és csavarhúzót használni neki se álljon.
Igaz nekem a bowden ház utólag kiderült h nem gyári és egy helyen kidörzsölte , ilyen esetben csak gyári marad.
2 éve zte bladem van. Semmi baj nincs vele, semmivel nem rosszabb vagy megbízhatatlanabb mint egy samsung pl. ÉS fele annyi volt mint egy hasonló kategóriájú telefon.
Ennél ugyanez a helyzet. Nagyon sok embernek van ilyen, külön fórum is van neki, senki sem mondta még azt, hogy ehelyett egy 3210est küldtek volna Cseregarancia meg van rá 1 év.
nem akarok beleszólni, de ennyiért ezt hanyagolnám. a papíron írt dolgoknak a közelében sem szoktak ezek lenni, általában elég hamar meghalnak, és még garancia sincs.
Olvastam, hogy vmi gebasz volt a laptopoddal (vagy itt, vagy a Bandit topikban), nem mentek át a mailek.
25-én én is írtam neked, azt megkaptad?