Én égen földön nem találtam embert aki szegecselne ilyet. Most meg már nem kell... Bár vannak tárcsáim! Ki csinálja meg ezeket? Tudsz mondani egy címet?
Egy gsxr 750-est csináltattunk utoljára. Az 20-ból kijött. Ha szétszedik, és menthetetlen, akkor nem kerül semmibe. Ha azt mondják jó, akkor 100%-os. A srác pályázik vele, és bírja.
sajnos nálam valós a probléma, 1x 577 túrán lefelé a hegyről kicsit megkékültek a tárcsák, azóta ilyen. fékkaron nem érezni semmit de érezni hogy nem egyenletesen fog. a szegecseken nem tudom megmozdítani a tárcsát egyáltalán.
Most épp 6db SV tárcsám van, abból 4-nek a szegecselése hiperszar, olyan 2-3mm-t kottyan. Maga a tárcsa 8 század mm-t kopott és egyenesen fut. Az egyik párral azt csináltam, h összeütöttem egyszerűen kalapáccsal, hogy ne kotyogjon akkorát (nem használom azt a tárcsát) de kipróbáltam és tökéletes lett, mentem vele 1-2ezer km-t de megint kikopott a szegecs. Most is tökéletes, de kotyog mint az állat. Ami a mostani SV-n van (ami a Zsé-é volt) azon egy mikront sem érzek, hogy kottyanna. Érdekes... De csak az SV ilyen beteg, a Bandit 100E km-nél sem csinál ilyet
Nekem is mondták a 650-esnél utolsó műszakin, hogy ingadozik a fékhatás. De ebből fékezésnél én nem éreztem semmit.
Amíg nem kezd érezhetővé válni én nem nyúlnék hozzá.
bontottat biztosan nem veszek, ránézésre az enyém is tökéletes, aztán műszakin a fékerőmérő nem szereti. goldfren tárcsákat árulnak itt az aprón 34k/db, arról van esetleg valakinek vélemény?
Én inkább a helyedben bontóznék 1-et, azt egy élvonalzóval megtudod nézni mennyire vetemedett ha vetemedett. Ha síkra préselnék is akkor is változik az anyagszerkezet, az anyagban feszültség keletkezhet vagyis bármikor repedés indulhat. Azért azokat a tárcsákat edzik, feszültségmentesítik, valahogy ezekkel a kopsz féle féktárcsákkal sem értek egyet szerintem az egy igazi kókányság amit ő csinál
Hajlítani nem lehet rendesen. Megváltozik azonnal a fém anyagszerkezete, hő hatására vetemedik majd törik. Sokmindenen lehet spórolni, de fékrendszer nem tartozik közéjük
Aszalós Pétert, vagy a fiát kell keresni.