Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hzolee: ha nem túl nagy kérés, megtudnád nekem mérni, hogy az Y-elágazás utolsó varratától hány mm-re van elvágva a rendszered? Bódis összekötő miatt
a következő kérdés az lesz, h 2 vagy 3 kivezetéses relé köll-e.
na erre céloztam, szóval el köll csípni. vagy kiszedni és egy új (másik) csatlakozópárban elrendezve összerakni az új relével.
index:

akkor most nem kopiznám be ide a háromoldalas székfoglalómat az index eldugdosása (tükörbe, féklámpába) és ledesítése ellen .

a felgyorsulás normális. előírás (volt valamikor), hogy a kiégett izzót gyorsabb villogással jelezze az autó/motor. ennek megfelel a szokásos relé-megoldás, ahol a frekvencia függ a felvett áramtól. kevesebb izzó = kisebb áramerősség = nagyobb frekvencia.

megoldás: 2x21 wattot elfűtesz ellenállásokon, zseniális. ott vagy, ahonnan indultál, persze az indexed divatos (alig látható és nagyon pici), az akksit/generátort ugyanúgy terheled. Vannak direkt erre a célra való ellenállások. én az olyan látszattuning-boltokban keresgélnék, mint a boombastik meg a homasita. egyúttal a karhínárt is beszerezném, meg a kocsiba a krómhatású lángnyelves gumiszőnyeget a hátsó ülés elé. :-). Izzónként 1 ellenállás kell normál esetben, sorba kötve az izzóval.

A másik megoldás az "elektronikus" relé, ami áramerősségtől függetlenül villogtat, itt "csak" annyi a gond, hogy az SV-nél az indexrelé valami mással is egybe van építve, ezért ha ilyet akarunk használni, akkor a kábelköteget meg kell bontani, nem elég lehúzni-rádugni. Biztosan létezik SV-specifikus megoldás, lehúzom-rádugom, csak az az általános megoldásnál 5-10x drágább szvsz.

szóval meg kell azért rendesen dolgozni, hogy az autósok ne tudják azonnal h merre akarunk kanyarodni, és jól fellökjenek :-)
7 lábas reléről 2 vezeték lehúz, új ledes indexhez való 2 lábas relére rádug, 3dik lábra minuszt ráköt, és múúkod is.
ez engem is érdekelne, hogyan lehet megoldani:) én is cserélném a 4 indexemet ledesre és ugyan ebben a csónakban evezek, h felgyorsul, mert ugye nincs akkora ellenállása mint a sima izzósnak...
és ilyenkor csak a relét kell cserélni vagy egyesével ellenállást kötni rá? vagy hogy van ez? és hol lehet hozzá beszerezni? :)
Egy képet tudnál küldeni ide, hogy hogy néz ki?
Engem is érdekel a téma, de nem találtam még szép tükröt..

Köszi
Olyan "relét" venni ami tud 0.1W tol már dolgozni
Sziasztok,

Lecseréltem a vason az első indexeket visszapillantóba integrált ledes-re. Viszont ennek megfelelően most sokkal gyorsabban villog, mint kellene. Tudja vki, mi a megoldás visszaállítani a normális ütemet?

Köszi előre is :)
Ricsibontóba tuti van
Van valakinek eladó sv650n-re bal oldali lábtartó? nem az egész kell csak 3 része:

8 43520-02F11
BAR, FRONT FOOTREST LH

11 09448-18022
SPRING

10 09180-08149
SPACER

Tudtok esetleg Bp-n egy motorbontót ahol esetleg találok sv-re ilyen alkatrészt?
Nem Ez azért van mert 20x több az autó és 10x többet futnak évente.
Így jó pár millióval több féktárcsa kell hozzá mint motorhoz.
És a darabszám a fogyasztási ár egy ik legmeghatározóbb része.
Nem mindegy mennyit adnak el belőle.
Nagyon.
Bp, Lehel térnél van az Alig utcában a "Masina" autóvillamossági bolt.
(nem az autóműszer-műhely, hanem tőle pár méterre a Lehel tér irányába).
http://users.atw.hu/masina/ele...
Töltés fogalmam sincs mennyi sajnos..,
Olcsóért mennek a tárcsák
Autóba 7 ezer / pár
Motorba legyen 40 mert akinek motorja van az már milliomos ? :D téves elv
ha a szivattyú nem hangosabb mint eddig és nincs fura hangja akkor nincs gond, az megy mindig amikor a motor jár maximum eddig nem figyelted. vagy valamit félreértettem. más, a töltés mettől-meddig jó? mondjuk 13,5V-14,5V között?
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibával (Sv 650 2004)hogyha ráadom a gyújtás a motorra kb 3másodpercig hallatszik a benzinszivattyú hang eddig semmi gond motor szépen indúl és ez a benzinszivattyú hang ismét hallatszik folyamatosan kb olyan hangosan is tehát ha ottvagyok a tank mellett hallatszik rendesen aza zúgás!Ez milyen hibára utal?Tudtok nekem ebben segíteni mert engem nagyon zavar ennyi gondom lenne vele csak!
Tovább szép napot!
Zoli es Sanyi!
Koszi a segitseget.
Vegul vettem 4l motul 7100-at(10w-60) 13k-ert.
Már voltam egy-két nagyobb villamos dolgokkal foglalkozó boltban, de nem tudtak ilyen kábelátvezetőt adni. De akkor még próbálkozok tovább+ megnézem amit küldtél. Köszi
De,ott.
Gumi kábelátvezető.
Patentdepoban talán.
A méret kérdéses.
Tudnak a gyárak olyan elbaszott méreteket alkalmazni hogy gyári jó csak.
Sziasztok! Ilyen alkatrészhez hol tudnék, hozzájutni? Lehetőleg a legolcsóbban? Ez egy 99es sv kapaszkodója alatt lévő kis gumi dolog, amit az oldal idomba kell bele paszírozni. Suzukiba tudnak rendelni nekem, csak az majd egy ezres és nem hiszem el, hogy nem lehet valami másnéven/helyen kapni ilyet, csak ennyiért és csak ott. Segítség!
És esetleg ilyen csodaszer nincs mindig bekészítve a kamionba mint a láncspray?
Nem a mamiban tanít Ő is?
Persze. Aszalós Péter: 0630 400 89 84, Ádámé nem tudom mennyire publikus azt inkább nem írom ki.