Na meg egy minőségibb indexben nem egy irányba néz az összes led sőt van aminek az oldalába is van led és a búra is megtöri elégge. De kinek mi ad nagyobb biztonsági érzést :)
Nekem akkor is hagyományos lesz mindig is.
Sokkal szórtabb fényt ad és ha jó a búra akkor azt csak a vak nem veszi észre.
A led meg szemből feltűnő de oldalról már nem annyira.
Ez csak elvileg van így, de épp a hagyományos szórtabb fénye miatt minden oldalról jobban látszik míg a ledes csak egy irányból jobb....kövess egyszer olyat és meglátod.....pótkocsikon egyre nagyobb divat ez a ledes lámpa a fogyasztása miatt, de nagyon átverős....
Azért egy minőségibb ledes indexet könyebb észrevenni mert a ledd sokkan intenzivebben villan fel mint az izzó... Nappal vagy éjszaka egy minőségi, magasfényerejű ledekből összerakott index sokkal figyelemfelkeltőbb mint egy izzós :)
Látom index téma van.
Mikor bejött a divatba ez a mini ledes index hát már akkor is óckodtam tőle
Az index lényege, hogy látható legyen, mutassa, jelezze merre akarsz fordulni.
Spanom vett és fel is szerelte de én mögötte mentem közvetlenül és nappal kúúúrvára nem láttam, hogy az a pici valami most villog vagy nem Este lehet, hogy látható, de nappal csak azt látják, hogy fékezel .
Az ER6n-emre is inkább normál indexet tettem fel és nem ledeset na meg nem körömhegynyit
Tény, hogy vannak bumszli indexek de nem feltétlenül a miniledes ökörségek a megoldások
Sima ledeset meg 5500ért vettem a 4et relével együtt. Igaz hogy a minősége igen sok kívánnivalót hagy maga után, de egy kis pillanatragasztó, meg műanyagragasztó és mintha gyári lenne...
Úgy van. Nekem is ez a fajta van, szerintem tök jól áll a motoron :)
Nekem is gyorsan villog, akkor is ha gyújtásról villogtatom, meg akkor is ha beindított motornál. Viszont ha az elakadásjelzőt használom, akkor normálisan villog !
A gyári indexet majd én is le akarom cserélni süllyesztettre, mert elölről látják ha kint van az index ugye a tükör miatt, és ha belekerül a süllyesztett, akkor már oldalról is látni fogja a paraszt, hogy mit is akarok éppen, meg hova is akarok menni.
Nekem is ledes indexem van, már így vettem és jobban is tetszik mint a gyári. Nekem egyébként nem tudom hogy van bekötve, de az biztos, hogy ha csak a gyújtást adom rá és úgy villogtatom akkor rohadt gyorsan villog, viszont, ha beindítom a motort, akkor visszalassul a normálra. Próbáljátok ki, lehet nálatok is így lesz.
Én spec teljesen praptikus megfontolásból cserétltem... Kétszer dölt el a vas, mindkétszer egyetlen dolog sérült rajta... az index. Szvsz ezt direkt így csinálták, h hogyha egy nagyobb bogár nekirepül, akkor törjön darabokra, és legyen alkatrészbevétel a suzukinak...
Sokkal szórtabb fényt ad és ha jó a búra akkor azt csak a vak nem veszi észre.
A led meg szemből feltűnő de oldalról már nem annyira.
Az euro felbaxta árfolyamilag.
Megvárom míg Matolcsyt kinyírják.
Mikor bejött a divatba ez a mini ledes index hát már akkor is óckodtam tőle
Az index lényege, hogy látható legyen, mutassa, jelezze merre akarsz fordulni.
Spanom vett és fel is szerelte de én mögötte mentem közvetlenül és nappal kúúúrvára nem láttam, hogy az a pici valami most villog vagy nem Este lehet, hogy látható, de nappal csak azt látják, hogy fékezel .
Az ER6n-emre is inkább normál indexet tettem fel és nem ledeset na meg nem körömhegynyit
Tény, hogy vannak bumszli indexek de nem feltétlenül a miniledes ökörségek a megoldások
A gyári az igazi!
Nekem is gyorsan villog, akkor is ha gyújtásról villogtatom, meg akkor is ha beindított motornál. Viszont ha az elakadásjelzőt használom, akkor normálisan villog !
A gyári indexet majd én is le akarom cserélni süllyesztettre, mert elölről látják ha kint van az index ugye a tükör miatt, és ha belekerül a süllyesztett, akkor már oldalról is látni fogja a paraszt, hogy mit is akarok éppen, meg hova is akarok menni.
http://www.motostyling.hu/webs...
Képem nincs most itt a melóban a vasról (bár abban sem vagyok biztos, h készült róla, amióta az új tükör fennt van), de a google dob találatot...
https://www.google.hu/search?q...
Egyébként itt is mintha láttam volna valakinél, mielött megvettem, szóval érdemes körülnézni a márkatársak képei között is
Egyszerű olcsó gyors...