Sanyi!
Te láttad,h milyen rendszer van az enyémen. Nincs hozzá műbizonylatom, honnan tudnék szerezni?
Nyilván nem lenne már legális v mittomén nem értek hozzá...de nem akarom,h kikapjanak a rendőrök és egy ilyen blama miatt megvágjanak...
nekem mind1 hogy engedélyezett-e vagy sem csak ha a rend őrei kötekednének akkor csak meg kell nekik mutatni az "E" jelzést és imádkozni hogy nem kötnek bele, vagy esetleg valami másba
Sziasztok!
Van egy 99-es èvjàratú 650-es SV-m ès èrdeklõdni szeretnèk, hogy tud-e valaki segíteni abban, hogy hol lehet beszerezni, vagy nincs-e elfekvõben valakinek olyan gumidarab ami a tank ès a váz között van kèt oldalt. Elõre is köszönöm a segítsèget!
12-13 ezerért ad egy összekötő csövet a bátszi motor aki pedig a raptor kipufogókad gyártja gyöngyös-pesten ő pedig 6500-ért de nála a kipufogók is olcsók ráadásul "E" jelzéssel is elvannak látva
Köszi a választ, sajnos csak csúszott volt náluk de egy egész nagy ládából lehetett válogatni amiben találtam egyet(Ricsi bontó korrekt)... később ha jobban áll a forint akkor rendelek az e-bayről egyet(10$). Egyébként hívogattam a bontókat és a pofám leszakad némelyik ember milyen bunkó paraszt (tisztelet a kivételnek). Lehet hogy én gondolom rosszul de szerintem örülnie kéne hogy valaki érdeklődik egy vas darab iránt amit kb arany áron árulnak...Sajnos nem nagyon lehet válogatni amikor az ember az olcsobbat akarja.
Azért nem gyengén vannak túlárazva az összekötőcsövek .40 egy 20cmteres csődarabért ami bilincses .Hát 500% haszon minimum van rajtuk De tény h azzal nem kell szopni
Sziasztok!
Nem tud valaki innen közületek olyat, akinek van 2003- utáni 650-es Sv-hez kipufogó összekötő csöve sport dobhoz? Dobom az van de összekötőcsövem nincs még, és hát ügyes japán szépen összerakta az egész rendszert....!
Köszi előre is
Semmi baj, ne viccelj. Először én is telón hívtalak, de jobb is így, írásban jobban össze tudtam szedni, h mi kell.
Akkor viszont el tudnád küldeni nekem a jelenlegi számod?
Te láttad,h milyen rendszer van az enyémen. Nincs hozzá műbizonylatom, honnan tudnék szerezni?
Nyilván nem lenne már legális v mittomén nem értek hozzá...de nem akarom,h kikapjanak a rendőrök és egy ilyen blama miatt megvágjanak...
Amúgy kérdésképp valakinek nem kő egy 3 részes lajosos nyeregtáska-hengertáska combó?
Van egy 99-es èvjàratú 650-es SV-m ès èrdeklõdni szeretnèk, hogy tud-e valaki segíteni abban, hogy hol lehet beszerezni, vagy nincs-e elfekvõben valakinek olyan gumidarab ami a tank ès a váz között van kèt oldalt. Elõre is köszönöm a segítsèget!
REndben van, előre is köszi! Majd szólj.
Nem tud valaki innen közületek olyat, akinek van 2003- utáni 650-es Sv-hez kipufogó összekötő csöve sport dobhoz? Dobom az van de összekötőcsövem nincs még, és hát ügyes japán szépen összerakta az egész rendszert....!
Köszi előre is
Akkor viszont el tudnád küldeni nekem a jelenlegi számod?
Köszi az ajánlatot, nem nekem kell, kérlek küldj elérhetőséget, és továbbítom az ismerősnek aki keresi !/telefon vagy email.cím ?/
editmama55@gmail.com-ra
Nekem van egy 5e odaadom!
Üdv