Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha gumi kell, szóljatok, hátha tudok jobbat ;)
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne 650S-hez való kuplungbowdenre. A kérdésem az,hogy tud-e valaki olcsón, és hogy ezt otthon ki birom-e cserélni?
Köszi!
2 rugó....
Mennyiért "vesztegeted"? Ezis van elfekvőben mindig a kamcsiban mint a láncspré?
moj léé
Hali, van persze, miért?
Bogárlé?
Livid moj=megsemmisített bogárféle?
Sanyiiii azthittem eltüntél
Likvid moj olajadalékod az a jófajta van?
Pénzem úgysincs,hó meg rengeteg.

Ráérünk.
Most talán már erősödik.
Ha feszívtam magam szermányolok egy hasznát pp 2ct szettet.

Így ki tom várni mire kinyírják a matolcsy-t.
Nem PR, hanem a PP.
Megin sznob leszek a PR3-nak nem teccik a mintázata.
Kb ugyanaz, mint a PP3.
Néhány 100 HUF az eltérés.
akkor fasza prosztata masszázst adott már egy Gönc-Encs távolságon is már
hát százszor jobban rázkódott a labanc mint a te XT-d mert az egy őskövület volt. álló helyben kirázta az izzót az irányjelzőből hátul.

Világos

Na ne offoljuk széjjel

http://youtu.be/zpr2euloeZo
Már a múltkor is betettél vmi spéci ledes bigyót emlékeztem én.
De a sima jobb akkor is nekem is rázkódott az Er6n-en de annak gumis felfogatása/szára volt, mint most az XT-n és semmi baja.
Nehogy már egy KTM jobban rázkódjon...de ettől még lehet abban kirázkódott nyilván nem beszélsz hülyeséget.
Csak furcsa
azért ne kezdjétek el egymás faszát szopni!

http://youtu.be/CsAr0EHGoc8
én nem sztároltam csak jeleztem hogy ne ragadjatok le az egyirányba világító ócsó szaroknál.
Amugy én az izzósat részesítem előnyben nekem jobban bejön. KTM re viszont nem lehetette csak ledeset tenni mert a rázkódsá kibaszta a simát. Simsonra meg azért csináltam ledeset a gyári búrába mert akku nélküli megoldást alakítottam ki.
Úgy gondolod hogy majd valaki megpróbál elsütnu egy poént, nem jön össze aztán felidegesítí magát ha megkérem szépen hogy fejtse ki mire is gondolt ? Érdekes...
Megyek, megyek, csak gondoltam szólok, hogy ez a típus jó lézerkardba is ... na meg trikorderbe, ha kappa hármas kötést alkalmazol
Erigy a cöröm lackóval kézenvfogva és vegyetek 2 nagy dobozzal belőle magatoknak hátha az segít majd
Ez nagy igazság
Én még a legmárkásabb tisztasági szárnyas betétet is rátekerem az indexre, mert azt mondták a Tv-ben, hogy azzal még szárazabb is, és nem csak biztonságosabb