Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát..............rájöttem most hogy a mi a 2. ok ami miatt nem kellett volna megenni azt a sztéket.
Halkan megjegyzem, hogy az életeddel játszol!
vastelepre
A tudomány mai állása szerint lehet féktárcsát egyengetni vagy nem? Ha igen akkor hová érdemes vinni?
A fekbe csak aze nem mer azt nem latom.
meg a fékbe
Mindenki a kuplungba köt bele Nekem így kényelmes
Megmondom őszintén, nekem már mindegy... egyik eladó a másik megmarad. A h.végén felrakom hirdetni a Banditát is, ami előbb elmegy, marad a maradék
Akkor mindketto magas nekem.
De ez csak esztetika.Ha megy akkor jo.
Viszont a lelogo kuplungot hogy ered el?Olyan hosszu ujjak kellenek hozza mint Gollamnak.
Na várjál! Szerinted az ezüst színűn nem MZ kormány volt-van? Az is 2700ft volt mint a sötétszürkéé És megy már 2 éve
hát igen....férfias motor az tuti
Mert v2
Szerintem az SV sportosabb.
mőst őszintén 4 szem közt vagyunk...Miért inkább sv mint Bandit
jaja ezt olvastam
A sötétszürke MZ kormányától még mindíg kiver a víz.
De amúgy nem én még nem.
Csinált már valaki ilyen átalakítást?
A legegyszerubb ha meretre faragott aludarabokat behegesztetsz egy jo aluhegesztovel ugyelve arra hogy ne huzza el a hegesztes a hidat.
A kuplung es fekvezetekek rovidek lesznek kell egy befogopar es egy kormany izles szerint.
A vezetekeket at kell rendezni.
Vanyeke igy keszult es neki bevalt.
Sziasztok , az S es SV1000 csutkakormányán gondolkozom hogy megcsinálom hagyományos kivitelüre,(kéne egy N villahíd?, esetleg ebbe belerakni furatot kormánybefogóhoz?) mit javasoltok hogy érdemes megoldani, és milyen hátulütő problémák lehetnek? gondolok itt nem ér oda a kábel a kormányra meg hasonló dolgok. Üdv Józsi
Fokozatkijelzőt már tett fel valaki? Milyen csatlakozója van a motoron?
Írtam neked mailt dobbal kapcsoslatban. olvasd el
Undertail téma :)

Ilyen hasidomhoz van előre elkészített rendszám tartó konzol ? Akár indexel ?Vagy nekem kell majd fabrikálni,(nem mintha akkora feladat lenne)
Sport dob még mindig senkinek ? :)
Nagyon szépen köszönöm a választ! Remélem sikerrel járok már régóta keresek!
Basi2 talán a nagy sárvédő zsonglőr.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Sziasztok!

Szeretnék venni a Suzuki Sv 650N es motoromra hátsó sárvédőt a kerék fölé.

Esetleg valakinek van eladó?Én vevőlennék rá!

Képet tudna küldeni róla?

Kérem hogy emailomra küldjön levelet!

Email:
zsupekbali@freemail.hu

Üdv: Zsupek