Akkor mindketto magas nekem.
De ez csak esztetika.Ha megy akkor jo.
Viszont a lelogo kuplungot hogy ered el?Olyan hosszu ujjak kellenek hozza mint Gollamnak.
A legegyszerubb ha meretre faragott aludarabokat behegesztetsz egy jo aluhegesztovel ugyelve arra hogy ne huzza el a hegesztes a hidat.
A kuplung es fekvezetekek rovidek lesznek kell egy befogopar es egy kormany izles szerint.
A vezetekeket at kell rendezni.
Vanyeke igy keszult es neki bevalt.
Sziasztok , az S es SV1000 csutkakormányán gondolkozom hogy megcsinálom hagyományos kivitelüre,(kéne egy N villahíd?, esetleg ebbe belerakni furatot kormánybefogóhoz?) mit javasoltok hogy érdemes megoldani, és milyen hátulütő problémák lehetnek? gondolok itt nem ér oda a kábel a kormányra meg hasonló dolgok. Üdv Józsi
Ilyen hasidomhoz van előre elkészített rendszám tartó konzol ? Akár indexel ?Vagy nekem kell majd fabrikálni,(nem mintha akkora feladat lenne)
Sport dob még mindig senkinek ? :)
De ez csak esztetika.Ha megy akkor jo.
Viszont a lelogo kuplungot hogy ered el?Olyan hosszu ujjak kellenek hozza mint Gollamnak.
De amúgy nem én még nem.
A kuplung es fekvezetekek rovidek lesznek kell egy befogopar es egy kormany izles szerint.
A vezetekeket at kell rendezni.
Vanyeke igy keszult es neki bevalt.
Ilyen hasidomhoz van előre elkészített rendszám tartó konzol ? Akár indexel ?Vagy nekem kell majd fabrikálni,(nem mintha akkora feladat lenne)
Sport dob még mindig senkinek ? :)
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Szeretnék venni a Suzuki Sv 650N es motoromra hátsó sárvédőt a kerék fölé.
Esetleg valakinek van eladó?Én vevőlennék rá!
Képet tudna küldeni róla?
Kérem hogy emailomra küldjön levelet!
Email:
zsupekbali@freemail.hu
Üdv: Zsupek