Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig de...
Emmá tuti nem gyári.
ez az akksi volt benne...
előfordulhat hogy gyári, van multid? mérj egy kapocsfeszültséget és kiderül
igazából, '03-as a gép, elképzelhető hogy még a gyári akksi legyen benne ?
igen, én is erre gondoltam egyébként, de gondoltam (nem akartam hülyeséget mondani/kérdezni), hogy annyira csak nem lehet értelmes az elektronika, hogy még azt is megmondja nekem hogy megadta magát az akksim....
nem azt a jelet akartam hanem ezt
beszart az akksid
Kipróbáltam még 1 verziót:
Ez a 3 variáns volt:

Ha töltőről indítottam be, akkor pöccre beindult, szépen járt is, fel is melegedett rendesen 82-85 fok közé.

Ha töltő nélkül próbáltam elindítani, akkor pöccent egyet, és utánna kidobta az FI-t.

Ha pedig töltőről indítottam el, hagytam kicsit pöcögni, majd közben levettem a töltőről, azonnal leállt, és szintén kidobta az FI-t....
vilanyossal aminek legalább a gumija sem kopik el
3 megállóra van tőlem
Ha a magyar ember egzotikusra vágyik elmegy a Mexikói útra, a tanárok persze nem.. mert azok Krétára gyűjtenek
Pedig jó hely.

Occo a mosópor.
na jól van kiégtem mára ez lezsibbasztotta az egyamat
7. kép az adatlapomon
ez az "error" valami település ?
ezt a képet kerestem csak inkább lusta lettem

ilyenekhez nehéz bekerülni mint pl nevét meg nem mondom de a heidenau adott gumit meg szponzorálta a túrát, mongólia azt hiszem vagy kazasztán vagy hova ment, magyar varaderos srác Neked ezek jók lennének zergebaszta úttalan utakon
Az nincs messze.

talán 8-10 km.
majd szezonban kiderül
Eddig nem csinálta, csak most hidegen picit megpöfögtettem a garázsban. Nem tartok semmi hibától, a túl hideg blokknak tulajdonítom..
csak egyszer nehogy Ázsia táblát láss
És még ott is eltévedek.
Oszt felnézek és látok egy Winklern falutáblát.
elmész motorozni meghajtod és utána is ha csinálja akkor igazábol nem egészséges, lehet sok anyag vagy olajfogyasztás
de ha sokat volt baszogatva álló helyzetben akkor az is normális ha nagyobb gázra egy egy füstpamacs na de nem mindegy nem mekkora meg menyire sürű a pamacs