Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked az is nagy túra ha a falu másik felébe mész
hideg motornál mennyire normális nagyobb gázfröccsnél egy minimális kormoló füst? Most tűnt fel először, a motor hőmérséklete szerintem a 20 fokot sem érhette el.
No nem mindenkinek.
Van túrán is kigyorsítás.. nem is kevés, de akkor a gumi szélén és nem a közepén jelentkezik a terhelés
Vagy mert kevesebbet van városban használva
értem mit mondasz, és belegondolva teljesen igaz is én is egyedül kimegyek a városba menőzni meg meg rángatom egyértelmű jobban kopik, de túrázva szinte nincs is kigyorsítás
Mert túrán többet van fejjel lefelé.
Nekem itthon a "ház körül" kb dupla olyan gyorsan fogy a hátsó mint túrán..
majd intóval fogom megmérni hogy hány századot koik egy-egy motorozás alkalmával
Kisebb motorozásokkor jobban kopik.. nem vicc. Már csak azért is mert arányaiban többet megy az ember agresszívan a motorral ha csak rövid távokon használja, mintha beletúrázna lényegesen több kilométert, több nap alatt.
neked kellet volna adjanak extrába egy plusz hengert ez egy honda ezen még a gumi sem kopik na szálljunk le erröl a témáról
Dehonnem.
El se tutták vóna adni gumi nélkül.
ez rajta volt nem extra na majd amikor belepörgetem a 20ezredik km emet mutatok róla képet nektek na ez viccnek is rossz volt, majd kiderül hogy itthon kisebb motorzásokkor mennyire kopik ha szarlesz akkor kukázok
Ezé kée betáraznom a power szettet.
Legyen hova nyúlni.
A rossoval és azzal már kihúznék egy 20e-res szezont is.
Jogos.. nem olvastam vissza. Majd meglátja mennyi marad belőle.. de az tuti hogy nem indulnék 3 mm alatti bordamélységgel 2000 kilométernél nagyobb karikára.. még keletre sem (az alpokba meg pláne!) Jó szar szezon lesz ha végig vigyáznia kell a gumira hogy kifussa az évet
Elszállt az euro.
Várok még hátha lejjebb megy.
Még nincs szezon és egy ezer ezerötszázat még adok a fenn lévőnek.
Szerinted ezután mennyi pízem van?
A gatyás galamb hozzám képest csóró.
Még a végén meggyőzöl.
Gondolom azt meg kéne venni ezt meg adták ingyen a motorhoz extraként.
ha elkopik így járt

miaz hogy drága 70 ért a szett? R-es futómű fékek új fényezés
Pilot road tökmindegymennyi miért nem jó? Sporttúra gumi való ilyenre
A rosso 2 meg 60.
10-est hátul nem biztos csak ha tolod.
70 a szett.
hát egy horvát meg egy erdély kör van tervben talán majd meglátjuk anyagilag, egy 10est ezért belekéne rakni, az a megszokott