hideg motornál mennyire normális nagyobb gázfröccsnél egy minimális kormoló füst? Most tűnt fel először, a motor hőmérséklete szerintem a 20 fokot sem érhette el.
értem mit mondasz, és belegondolva teljesen igaz is én is egyedül kimegyek a városba menőzni meg meg rángatom egyértelmű jobban kopik, de túrázva szinte nincs is kigyorsítás
Kisebb motorozásokkor jobban kopik.. nem vicc. Már csak azért is mert arányaiban többet megy az ember agresszívan a motorral ha csak rövid távokon használja, mintha beletúrázna lényegesen több kilométert, több nap alatt.
ez rajta volt nem extra na majd amikor belepörgetem a 20ezredik km emet mutatok róla képet nektek na ez viccnek is rossz volt, majd kiderül hogy itthon kisebb motorzásokkor mennyire kopik ha szarlesz akkor kukázok
Jogos.. nem olvastam vissza. Majd meglátja mennyi marad belőle.. de az tuti hogy nem indulnék 3 mm alatti bordamélységgel 2000 kilométernél nagyobb karikára.. még keletre sem (az alpokba meg pláne!) Jó szar szezon lesz ha végig vigyáznia kell a gumira hogy kifussa az évet
El se tutták vóna adni gumi nélkül.
Legyen hova nyúlni.
A rossoval és azzal már kihúznék egy 20e-res szezont is.
Várok még hátha lejjebb megy.
Még nincs szezon és egy ezer ezerötszázat még adok a fenn lévőnek.
A gatyás galamb hozzám képest csóró.
miaz hogy drága 70 ért a szett? R-es futómű fékek új fényezés