Gondolod nem estem át ezen? Dehogynem! Már régen rájöttem,hogy amíg én irányítom a motort addig van esélyem,mikor felegyensedve robogsz előre akkor visz a lendület nyílegyenesen,nem nagyon láttam még olyat aki a szomszéd sávnyi helyen akár 60-80-ról meg tudta volna állítani a motort....
ilyet pár éve én is csináltam
vmi eszement durva szerpentinen (stelvio vagy hasonló)
fáradt voltam,bebangultam,korábban jött a kanyar,nameg a légköri viszonyok,meg az afrikai burgonyavész,meg a bolygók állása...
Azért ment egyenesen mert belemarkolt az elsőfékbe,kanyarban megsimítjuk a hátsóféket és csak húzzuk lejjebb,különben elszállsz,a fizikát nem lehet becsapni....
Szegedhez a szörényi érchegység van a legközelebb... már ami a fasza kanyargós helyeket illeti. A mátra labdába se rúghat hozzá képest.. útminőségben meg pláne
Tavaly az egyik srác kiegyenesített egy kanyart, szerencsére semmi baj nem lett, még csak el sem esett! Azért ment mégis egyenesen, mert ahogy felállította a motort az ívről (szerencsére nem jött szembe senki, mert egy jobbos kanyar volt), rögtön a lehető legnagyobbat fékezett, és még nagyobb szerencsére csak egy kb 80cm szintkülönbséggel a csekély méretű füves területre le tudott gurulni. Utána vissza is vettem a tempóból én is egy kicsit
Idén Mátra a cél (többek között).
De most komolyan:
Ha jól rémlik, szinte végig 3.ban mentem, féket alig használtam, a motorfék elég volt, szóval elhiheted, hogy nem volt egy őrületes tempó. Vagyis DE, az volt. NEKEM! Mint mondtam, első ilyen jellegű megmozdulásom volt. Kíváncsi leszek az idei évre, határozottan bátrabb vagyok, mint tavaly. Remélem túlélem az évet...
Akkor majomként azt húzzuk ami a kezünk ügyében van.
És kapaszkodunk rémülten.
vmi eszement durva szerpentinen (stelvio vagy hasonló)
fáradt voltam,bebangultam,korábban jött a kanyar,nameg a légköri viszonyok,meg az afrikai burgonyavész,meg a bolygók állása...
Dipshit
ERRE gondoltál?
Köszönöm!
Van még .
Jobban fekszik,sokkal kellemesebb.
Tavaly az egyik srác kiegyenesített egy kanyart, szerencsére semmi baj nem lett, még csak el sem esett! Azért ment mégis egyenesen, mert ahogy felállította a motort az ívről (szerencsére nem jött szembe senki, mert egy jobbos kanyar volt), rögtön a lehető legnagyobbat fékezett, és még nagyobb szerencsére csak egy kb 80cm szintkülönbséggel a csekély méretű füves területre le tudott gurulni. Utána vissza is vettem a tempóból én is egy kicsit
Idén Mátra a cél (többek között).
Én féltem a gépet, így fékezek kanyar előtt....
De most komolyan:
Ha jól rémlik, szinte végig 3.ban mentem, féket alig használtam, a motorfék elég volt, szóval elhiheted, hogy nem volt egy őrületes tempó. Vagyis DE, az volt. NEKEM! Mint mondtam, első ilyen jellegű megmozdulásom volt. Kíváncsi leszek az idei évre, határozottan bátrabb vagyok, mint tavaly. Remélem túlélem az évet...
Hanem folyékonyan lendületet megtartva csapatnak.
Úgy kevesebb a fogyi mint a nagygáz-nagyfék parasztból csapatásnál.