Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött ma a csomag amit kedves rossirossi nevű felhasználótársunk küldött. Az általa hirdetett új légszűrő helyett volt kedves egy használt, lefingott porcicáktól elszürkült és apró kavicsokkal teli szar légszűrőt küldeni, de legalább a kuplungkosár sem hibátlan, mint telefonban mondta és halál mocskos. Azóta persze nem érem el telefonon, egyszer felvette és mikor elmondtam a problémámat akkor rámcsapta a telefont és azóta sem veszi fel. Csak gondoltam megosztom veletek is hogy milyen hitvány emberek vannak itt. Képen egyébként jobban néz ki mint amit élőben mutat a szűrő. Ti mit szóltok ehhez?
ott halványan világít és úgy villog ha kell, nem? az más lesz szerintem.
lehet hülye kérdés, és az indexről van szó. De ugyan így kellene megcsinálni az indexnél is, hogy elől folyamatosan világítson mint az amcsi modelleken ?
nem lehet, hogy fordítva kötötted be? elvileg van benne egy dióda fordított polaritás ellen és azon keresztül folyamatosan világít
Sziasztok! Nagyon mérges vagyok, mivel vettem egy relét 10k ért ami ledes indexhez való, betettem erre folyamat világit vele. A gyári relével legalább villogtak igaz kicsit gyorsan. Ilyen kor mit lehet tenni? Köszi!
Nehezebben repedezik meg ha néha be van kenve az oldala.
Gumi oldalát leszoktuk kenni szilikonnal, hogy ne repedezzen. "új" gumit még nem rakom fel, még jó ami rajta van, majd ha felrakásra kerül akkor glicerinezem.
Boldogat a Tomiknak
Ja...........mivelhogy olyan kis dundinak nézett ki a többihez képest.
és 160 van ráírva? vagy miért mérted le? :-)
mindjárt lemegyek egy fejlámpával megnézni h amit Sanyi felhúzott Metzeler z5 vagymi, az mekkora... Sanyi, szerinted mekkora lehetett? Tudod, az a kockásra kopott :-)
Lemértem a PR2-t.170 széles valójában.
mindig megy a savazás 180-as gumi ügyben, aztán a magam csapdájába estem - most már nem tudom, mi való a kis sv-re :-) a gépkönyv 160-ast ír ---- és azt is szoktunk rakni, vagy 170-est?
Nade ezpirelli.
Mondjuk a mintaárokban van repedés.
A 2006-os Road-Attack eléggé repedezett volt már tavaly
Hát mivel a 2006-os elsőm sem az a bakelit.....................
nem olyan ertelmetlen az....visszapuhitja a gumit eredeti allapotra....
A grafitós gépzsír is tökéletes erre a célra.
És viszonylag olcsó meg könnyen beszerezhető.

Miaffenének gumit tartósítani?
Azt e kéne koptatni.

Legalább a közepét.
Jó a szilikon is. Faszán csúszik legalább.
nem szilicon jó hanem a glicerin, patikában kapni......
nem tudtad, nem tudtad...jó kifogás mondhatom
amúgy bőrruháról szó sem volt, azt mondtam veszek valamit és ez teljesült is
1.Tuttamén hogy te füldugót mész venni?
2.úgy volt hogy bűrruha lessz és lehet habzsidőzsizni mamutsztékből.
3.ha tudom hogy kő füldugó meghívlak egyre.
4.többminden nem jut eszmbe.
5.kivett belőlem picit egy cardo franciaágy a 3.-ra.
1., ennek világos kék doboza van az enyémnek meg sötétkék márpedig az sokkal menőbb
2., az ilyen alakok miatt fog csődbemenni szegény Louis, akik mindent tudnak egy picit olcsóbban
3., valamit muszáj volt vennem és ez volt a legolcsóbb
4., te kis nyuszi hová mégy
5., szólhattál volna hamarabb
Bassz.
Elmész 1300 km-t hogy vegyél egy 500.-forintos füldgót 1200-ért.
Amit Gödöllőn 5 utcányira árulnak tőlem

Az évszázad biznisze.