Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másikat meg 60 körül írják át.. olcsóbb ez sokkal mint a másik
Kicsit bővebbet írnál? A tervem Szekszárd-Rijeka-Zadar autópályát elkerülve, Rijeka-Zadar a tengerparton. Nem tudom visszafelé lehetne más útvonal csak Horvátországban sose jártam még
Oké ez rendben van, de még a papírok meg mire megveszem az akksit, ülést hozzá, kb ugyan ott leszek a másikkal árban. Csak ahhoz kaptam több extrát, felszerelést, szóval elvileg árban jobban járok a másikkal. A rizikó viszont, hogy több a kilométer, de ha teszem azt abba volt pl 90 és úgy tekerték vissza, de jó az állapota látszólag, akkor marad különbségnek 12 ezer km. Persze ez csak feltétel...
Minimum 80-at kéne még hozzádobni a regelére.
én kb fél évig kerestem olyan sv-t amit megvettem volna és megfizethető, lehet balszerencsés vagyok de olyanokat találtam csak amik vagy össze voltak törve és gányolva voltak vagy szét akart esni a blokkja. 2 volt amit meglehetett volna venni mind a kettőröl lecsúsztam úgyhogy ha jó állapotú, látszik a motoron hogy talán vigyáztak rá még akkor is ha olasz és jó árban van, nem csattog a blokkja, pláne ha szerelőt viszel ráhallgat (lesz egy hangja de az mindegyiknek van), azt vegyed meg fele

minél többet stresszelsz rajta annál inkább nem fogsz találni motort
Erre is gondoltam, hogy ez lehet a reális ár az ilyen korú gépeknél...
sv
Ha a kilométerben nem bízol , akkor nézd meg ezt lehet h tényleg valós ami benne van, élőben láttam a gépet ülésen kívül olyan nagy vész nem volt vele, hát a 14 év azért látszott rajta, de ezt a kilométer is tükrözi.
jah én is innen vettem azt a feketét.
Az én fotógalériámba legalább öt horvát túra képeit nézheted meg az itt is fórumozó " nagyok" képeivel megspékelve
Olyan létezik egyébként, hogy teszem azt ebbe van valami "csalafintaság". De ő adott szervízkönyvet (valahonnan) meg elmeséli hosszasan hogy mennyire vigyázott rá és kicserélte és stb stb. Aztán 2 hét után megáll.. És akkor valamit kezdeményezhetek vele szemben? Vagy ez csak az én képzeletemben él? De ezis fura...(nekem) van szervízkönyv (olaszból hozott motorra?!). Olyan mintha ezzel akarná levenni a válláról a terhet, hogy ha haza hozom és majd kikacsint a hajtókar a motor oldalából...akkor "őő szervizelte nem érti mi lehetett a probléma":S ?
azé na ha találtam volna olyat mint itt lejjebb a fekete akkor sv-m lenne Viszont kényelmes a sor4 , 3.ban 2000es fordulaton nyönyörüen megy, alacsonyabb fordulaton sem rángat, nekem tetszik a sor4 de v2 jobb lett volna
Ha valaki neki elad láncolajzót én megeszem a buksimat.
Azon én is...
Hát.............csodálkozom hogy a tökié megy.
Az ok talán, hogy a régivel voltak rossz tapasztalatok....a K3 utániak kevésbé problémásak....persze ezek is jók erre is van példa bőven...
Attól még lehet jó gép.
Sornégy meg uncsi.
A levi gyerök is a buzis villanyírógép mellet döntött.
kár hogy nincs egyikszmájlimegveri a másikat szmájli
Menni mentem már mindkét fajtával és nekem is ez jött be jobban. Szóval nem értem az okát, sem a lebeszélésüknek... De ezen a decemberben hoztam be dolgon és az ég kék + zölddel a fa, de már magyar rendszám van rajta még el sem gondolkoztam Már megérte beírom, hogy ez kiderült:D
2011 lesz az... már csak a rendszámból kiindulva is
Munkásabb vezetni.Viszont szerintem élettel telibb.Érzetre odabaszósabb (ha a száraz számok nem is ezt mutatják) mint a steril sornégyesek.
Viszont egy ismerős mondta ha V2-vel megtanulsz jól menni mindennel jól fogsz menni.
A sor4 unalmas... én se szeretem túlzottan
Azt mondta tavaly, de nem tudom, hogy ezt a havazás miatt melyik évre is értette pontosan:D De szerintem 2012re!
Az almafa az meg főleg
Teljesen jogos. Csak van két szerelő srác és mindketten lefelé akarnak beszélni róla, illetve a sor4 re szavaznak. Ők értenek hozzá, én pedig csak amennyit utána olvasgatok, tapasztalatom nincs mert még nem volt nagy motorom. Szóval alapból 2szakértő van egy hozzá nemértővel szemben. És nehéz eldönteni, hogy kinek hiddjen az ember fia. Magával a kostrukcióval mint V2 egyébként szerintem nincs több baj mint egy sor4el véleményem szerint, sőt..
Örökződek?
Melyik decemberben? A képeken gyanúsan lombosak a fák...